מרכיבים ל- 4 סועדים:
400 גר' גבינת קממבר
300 גר' פירורי לחם
300 גר' קמח
3 ביצים
100 מיל' שמן לטיגון
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
חותכים את הגבינה לפרוסות של 100 גר'.
מצפים כל פרוסה בקמח וביצה (מתובלת במלח ופלפל) ופירורי לחם, כמו שמצפים שניצל.
מטגנים בשמן ומגישים ברוטב אוכמניות.
רוטב אוכמניות:
200 גר' אוכמניות (אפשר קפואות)
200 גר' סוכר
1 מקל קינמון
1 ציפורן
1/4 לימון
הכנה:
מבשלים הכל עד רתיחה על אש גבוהה.
ברגע שרותח להוריד את האש ולבשל על אש נמוכה כ- 15 שעה, או עד שמתקבלת מעין ריבה נוזלית.