שף חיים כהן ילווה לימודי קולינריה עם בגרות בתיכון על אזורי חדש

התיכון מיועד לתלמידים העולים לכיתה י' בעלי הישגים בתחומי הלימוד העיוניים לצד לימודי המתמטיקה והאנגלית אשר רוצים לפתח קריירה קולינרית או כתחביב ולהמשיך לאקדמיה או למכללה עם תעודת בגרות

ההרשמה החלה והתיכון מזמין הורים ותלמידים העולים לכיתה י' להגיע ולהתחיל את תהליך ההרשמה ולתאם ראיון קבלה וסיור אישי בבית הספר ובקמפוס המאובזר
ההרשמה החלה והתיכון מזמין הורים ותלמידים העולים לכיתה י' להגיע ולהתחיל את תהליך ההרשמה ולתאם ראיון קבלה וסיור אישי בבית הספר ובקמפוס המאובזר

מחזור ראשון של התיכון לקולינריה "אורט דן גורמה" ייפתח עם תחילת שנת הלימודים הקרובה בספטמבר 2019, בחסות רשת אורט ישראל, המרכז לקולינריה דן גורמה, ובליווי שף חיים כהן. מטרת בית הספר החדש לעודד את הלימודים הקולינריים בישראל, תוך שימוש בחומרי גלם מקומיים ומתן דגש על קולינריה ישראלית. שף חיים כהן ילווה את בית הספר בהיבט הפדגוגי-קולינרי ויסייע בהתוויית תכנית לימודים מוכוונת לתעשיית הקולינריה הישראלית. לדברי כהן: "אין ספק שלימודי קולינריה ברמה גבוהה בגיל צעיר, יקדמו משמעותית את הענף ואת האיכות המקצועית של העוסקים בתחום, ובמקביל כתכנית שאפתנית – יש בה היבט ערכי-חברתי, שאני שמח להיות חלק ממנה".

חיים כהן משלב מטבח אורפלי של אמו במטבח ישראלי. הקדים אחרים בחו"ל עם המסעדה המשפחתית בניו יורק בה היה שף יועץ
שף חיים כהן – עכשיו גם מחנך

מדובר בתכנית לימודים ארבע-שנתית מלאה, החל מכיתה י', הכוללת לימודי קולינריה בליווי שפים מהמובילים בארץ. בית הספר יאפשר לימודים מכיתה י' ועד כיתה י"ג במסלול של דחיית שירות בתיאום עם רשויות הצבא, כשבמסגרת הלימודים ייהנו התלמידים מתכנית עדכנית ועשירה הנסמכת על הקשרים הבינלאומיים הענפים של "אורט דן גורמה", כולל קשר ישיר עם בית ספר דומה בעמק הלואר בצרפת, וכן צוות הוראה מיומן ממוסדות קולינריים מובילים בעולם, והכרה ע"י איגוד השפים הבינלאומי.

התיכון מיועד לתלמידים העולים לכיתה י', בעלי הישגים בתחומי הלימוד העיוניים לצד לימודי המתמטיקה והאנגלית, אשר רוצים לפתח קריירה קולינרית במסעדות גורמה, מלונות פאר, או אפילו לפתח תחביב נוסף בתקופת התיכון ולהמשיך לאקדמיה או למכללה עם תעודת בגרות לפיתוח קריירה עתידית בכל תחום בו יבחרו. התלמידים שיתקבלו יקבלו השראה וליווי אישי מצוות מורים מנוסה ושפים מקצועיים שילמדו אותם קורסי בישול, אפייה וקונדיטוריה ובתוך כך השף חיים כהן גם ילווה את בית הספר בהיבט הקולינרי-פדגוגי לאורך כל שנת הלימודים. בית הספר פתוח לרישום לתלמידים מהמרכז, השרון והשפלה וממוקם בתל אביב במרחק של מספר דקות הליכה מתחנת הרכבת וולפסון, ותחבורה ציבורית מחבי גוש דן. ההרשמה החלה בחודש פברואר, והתיכון מזמין הורים ותלמידים העולים לכיתה י' להגיע ולהתחיל את תהליך ההרשמה, ולתאם ראיון קבלה וסיור אישי בבית הספר ובקמפוס המאובזר.

פרטים נוספים ניתן לקבל בטלפון 073-374-6429 או בקישור

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה