תאנים ומסקרפונה ברוטב תפוזים ובלסמי

חומרים ל-3 מנות6 תאנים חצויות1חבילת מסקרפונה2 כפות דבשחצי כוס חומץ בלסמי2 כוסות מיץ תפוזים[1 כף שמן אגוזיםחצי כוס עלי נענעמיץ מחצי לימון1 מקל ונילאופן הכנהמערבבים את המסקרפונה עם הדבש והלימוןמסדרים בתבנית את התאנים עם הפנים כלפי מעלהמניחים כפית גבינה על כל חצי תאנה ואופים בתבנית בחום של 180 מעלות לכ-15 דקותמבשלים את מיץ התפוזים עם מקל הווניל עד שהנוזלים מצטמצמים בחציבסיר אחר מצמצמים את הבלסמי (על אש נמוכה) עד לקבלת סירופמערבבים את הנענע עם שמן האגוזיםהגשהעורמים ערימה יפה של נענע משומנתמסביבה מניחים את התאניםמפזרים רוטב תפוזים וכמה טיפות בלסמי

חומרים ל-3 מנות
6 תאנים חצויות
1חבילת מסקרפונה
2 כפות דבש
חצי כוס חומץ בלסמי
2 כוסות מיץ תפוזים[1 כף שמן אגוזים
חצי כוס עלי נענע
מיץ מחצי לימון
1 מקל וניל

אופן הכנה
מערבבים את המסקרפונה עם הדבש והלימון

מסדרים בתבנית את התאנים עם הפנים כלפי מעלה

מניחים כפית גבינה על כל חצי תאנה ואופים בתבנית בחום של 180 מעלות לכ-15 דקות

מבשלים את מיץ התפוזים עם מקל הווניל עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי

בסיר אחר מצמצמים את הבלסמי (על אש נמוכה) עד לקבלת סירופ

מערבבים את הנענע עם שמן האגוזים

הגשה
עורמים ערימה יפה של נענע משומנת

מסביבה מניחים את התאנים

מפזרים רוטב תפוזים וכמה טיפות בלסמי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר