תאנים ומסקרפונה ברוטב תפוזים ובלסמי

 

חומרים ל-3 מנות
6 תאנים חצויות
1חבילת מסקרפונה
2 כפות דבש
חצי כוס חומץ בלסמי
2 כוסות מיץ תפוזים[1 כף שמן אגוזים
חצי כוס עלי נענע
מיץ מחצי לימון
1 מקל וניל

אופן הכנה
מערבבים את המסקרפונה עם הדבש והלימון

מסדרים בתבנית את התאנים עם הפנים כלפי מעלה

מניחים כפית גבינה על כל חצי תאנה ואופים בתבנית בחום של 180 מעלות לכ-15 דקות

מבשלים את מיץ התפוזים עם מקל הווניל עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי

בסיר אחר מצמצמים את הבלסמי (על אש נמוכה) עד לקבלת סירופ

מערבבים את הנענע עם שמן האגוזים

הגשה
עורמים ערימה יפה של נענע משומנת

מסביבה מניחים את התאנים

מפזרים רוטב תפוזים וכמה טיפות בלסמי






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה