תפריט חורף במסעדת OM: דגים, פירות ים וסטייקים

מסעדת OM בהוד השרון, בניצוחה של השפית איילת אור משיקה תפריט חורף חדש לשנת 2006 המציע מגוון של מנות חדשות. המנות המומלצות מתוך התפריט החדש

מסעדת OM בהוד השרון, בניצוחה של השפית איילת אור משיקה תפריט חורף חדש לשנת 2006 המציע מגוון של מנות חדשות. המנות המומלצות מתוך התפריט החדש:

מתוך המנות הראשונות
סלט חם של קלמארי וגרגרי חומוס שלמים מתובלים בכמון, צ'ילי טרי, כוסברה, בצל ירוק, לימון ושמן זית- 42 שקל

Fritto Misto – שרימפס ופרוסות פריכות של ירקות טריים, מטוגנות בציפוי עדין ומוגשות עם רוטב צ'ילי-לימונים חריף- 44 שקל

כבד קצוץ גס עם צלפים, פטרוזיליה וביצה קשה על ברוסקטה חמה. מוגש עם סלט רשאד ועגבניות צבעוניות בוינגרט בלסמי- 38 שקל

מתוך המנות העיקריות
כרע עוף עטוף בתבלינים וצלוי על הגריל, מוגש עם תירס נימוח בחלב קוקוס וכוסברה, וזוקיני צלוי בקארי ירוק שלנו- 54 שקל

פירות ים – סרטנים, מולים, שרימפס וקלמארי מוקפצים בחלב קוקוס, בוטנים, בצל ירוק, נענע, כוסברה וקארי עדין- 77 שקל

פילה מוסר – אפוי בתנור במילוי פטריות, טרגון ובצלים, מוגש על פירה גס של אפונה ירוקה בניחוח בייקון מעושן, וכרישה בקרמל וסטאר אניס- 72 שקל

סטייק סינטה עם בטטה אפויה על מלח ולפת בקרמל עדין וציר עוף- 78 שקל

קציצות כבד של פאני– קציצות נימוחות וחריפות מוגשות על פירה תפוחי אדמה ולפת קטנה- 54 שקל

ניוקי עבודת יד ברוטב עגבניות טריות, בזיליקום, שום, רוזמרין, בלסמי, חמאה ופרמג'יאנו- 49 שקל

גם שעות הבוקר לא נשכחות ולצד ארוחת הבוקר האהובה מציעים ב-OM: טורטיה חמה מגולגלת עם טונה וביצה קשה- עם לימון כבוש, זיתי טאסוס ואריסה חריפה. מוגש עם סלט ירקות ומטבוחה- 36 שקל

OM רסטו-בר, בני ברית 4 הוד השרון 09-7405853

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר