התפריט החדש של טמפל בר מציע מנות חמות, טעימות ומרגשות, שהותאמו במיוחד ללילות החורף הקרים.
בין המנות החדשות: רצועות עסיסיות של אנטריקוט, בצל, עגבניות ופטריות בלחם חם ( 42 שקל), כבדי עוף בבצק בירה מיוחד בליווי סלט עלים ירוקים (39 שקל), כתף עגל בתנור אפויה שעות בבירה, פרסה וירקות (45 שקל), נקניקיות עגל דשנות עם כרוב חמוץ ותפוחי אדמה ( 42 שקל) ואגסים מבושלים בבירת חיטה עם כדור גלידת וניל גורמה (32 שקל).
את מנות החורף כדאי ורצוי ללוות במבחר העשיר והמגוון של אלכוהול ובירות שניתן להשיג בפאב: הכוללות גם 16 ברזי בירה שונים מהחבית.
לאחרונה השיקו ב-Temple Bar את Temple Bar Draft Beer ומתגאים בבירה ממותגת, מתוצרת מבשלת הבירה הבלגית Palm . הבירה המיוחדת נושאת את שם הפאב והותאמה לו לאחר ניתוח מקיף של אופי המקום וקהלי היעד. Temple Bar גאה להיות הפאב האירי – ישראלי הראשון שמחזיק מותג בירה משלו .
Temple Bar Draft Beer, היא בירה פרימיום בהירה, באיכות גבוהה ביותר , המיוצרת בתהליך מיוחד שנקרא פילס ובתסיסה תחתית . הבירה, שתימכר בחבית בלבד , מכילה 5.4% אלכוהול ומורכבת מכשות שמקורו באיזור סאקס שבגרמניה ומלתת , שיובא ממחוז "קנט "באנגליה. את הבירה מייצרת מבשלת הבירה הבלגית הגדולה Palm ,שנמצאת בפאתי בריסל ואחראית בין השאר גם למותגים חזקים כמו Dobbel ו- Palm . הבירה מוצעת בגדלי 1/2 ליטר -19 ₪ וליטר – 35 ₪