אוזני המן במילוי תמרים ואגוזים

חומרים לבצק (50 אוזני המן):200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות1/2 כוס אבקת סוכר (50 גרם)1 חלמון1 ביצה 2.5 כוסות קמח לבן 1 כף קינמון1/2 כוס אגוזי מלך שלמים לקישוטאופן הכנת הבצק: בקערת המיקסר עם וו לישה מעבדים את אבקת הסוכר יחד עם החמאה והקמח עד לקבלת מרקם "פירורי".כעת מוסיפים את הביצים וקינמון ומעבדים עד היווצרות בצק (יש להיזהר מערבוב יתר).עוטפים את הבצק ומקררים כחצי שעה בכדי שיהיה נוח לרדד אותו.אופן הכנת האוזניים:מרדדים את הבצק לעובי של 4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ לאוזני המן סטנדרטיות. מסדרים את העיגולים על מגש מרופד בנייר אפייה.חומרים למילוי התמרים:500 גרם ממרח תמרים1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים1/2 כוס ריבת פובידולאופן הכנת המילוי:מערבבים בקערה את מחית התמרים ואת ריבת הפובידול עד לקבלת מרקם אחיד.מוסיפים את האגוזים.אפייה:מחממים תנור ל- 170 מעלות.מורחים ביצה טרופה על העיגולים הקרוצים (בכדי שהאוזן תדבק בעת הסגירה), מזלפים את מילוי התמרים, ומקשטים כל אוזן עם אגוז שלם.סוגרים לצורת אוזן המן.אופים 15 דקות עד קבלת צבע זהוב.

חומרים לבצק (50 אוזני המן):
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
1/2 כוס אבקת סוכר (50 גרם)
1 חלמון
1 ביצה
2.5 כוסות קמח לבן
1 כף קינמון
1/2 כוס אגוזי מלך שלמים לקישוט

אופן הכנת הבצק:
בקערת המיקסר עם וו לישה מעבדים את אבקת הסוכר יחד עם החמאה והקמח עד לקבלת מרקם "פירורי".
כעת מוסיפים את הביצים וקינמון ומעבדים עד היווצרות בצק (יש להיזהר מערבוב יתר).
עוטפים את הבצק ומקררים כחצי שעה בכדי שיהיה נוח לרדד אותו.

אופן הכנת האוזניים:
מרדדים את הבצק לעובי של 4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ לאוזני המן סטנדרטיות.
מסדרים את העיגולים על מגש מרופד בנייר אפייה.

חומרים למילוי התמרים:
500 גרם ממרח תמרים
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/2 כוס ריבת פובידול

אופן הכנת המילוי:
מערבבים בקערה את מחית התמרים ואת ריבת הפובידול עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את האגוזים.

אפייה:
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
מורחים ביצה טרופה על העיגולים הקרוצים (בכדי שהאוזן תדבק בעת הסגירה), מזלפים את מילוי התמרים, ומקשטים כל אוזן עם אגוז שלם.
סוגרים לצורת אוזן המן.
אופים 15 דקות עד קבלת צבע זהוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר