אוזני המן עם שני סוגי מילוי

חומרים לבצק:4 כפות שמן200 גרם חמאה1/2 כוס מיץ תפוזים4 וחצי כוסות קמחשקית אבקת אפיה 2 ביצים 1 כפית משחת וניל 3/4 כוס סוכרלמלית קרם שקדים ודובדבני אמרנה:100 גר' חמאה 100 גר' סוכר100 גר' שקדים טחונים 1 ביצה גרידת תפוז 100 גר' מחית דובדבני אמרנה למלית תמרים ואגוזים:מחית תמרים 50 גר' אגוזי מלך 1/2 כפית קינמון אופן ההכנה: בקערת מיקסר עם וו לישה, לשים את החמאה, השמן והסוכר.לערבל במהירות נמוכה עד שנוצרת תערובת קרמית.להוסיף ביצים ווניל תוך כדי ערבול, עד לקבלת תערובת אחידה. להוסיף את הקמח ואבקת האפייה ומיץ התפוזים.לערבל עד שהקמח נספג בתערובת.להפסיק את פעולת המיקסר ולגרד את דפנות הקערה בעזרת המרית .להעביר את הבצק למשטח מקומח, לשטח אותו במעט ולעטוף בניילון נצמד, לקרר במקרר כשעה בינתיים מכינים את המלית על ידי ערבוב כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה. מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ , קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 8 ס"מ.מניחים את המלית במרכז העיגול ומהדקים את השוליים לקבלת משולש.מניחים על מגש עם נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה יפה, כ- 30 דקות.צילום איילת מלכה

חומרים לבצק:
4 כפות שמן
200 גרם חמאה
1/2 כוס מיץ תפוזים
4 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
2 ביצים
1 כפית משחת וניל
3/4 כוס סוכר

למלית קרם שקדים ודובדבני אמרנה:
100 גר' חמאה
100 גר' סוכר
100 גר' שקדים טחונים
1 ביצה
גרידת תפוז
100 גר' מחית דובדבני אמרנה

למלית תמרים ואגוזים:
מחית תמרים
50 גר' אגוזי מלך
1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו לישה, לשים את החמאה, השמן והסוכר.
לערבל במהירות נמוכה עד שנוצרת תערובת קרמית.
להוסיף ביצים ווניל תוך כדי ערבול, עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את הקמח ואבקת האפייה ומיץ התפוזים.
לערבל עד שהקמח נספג בתערובת.
להפסיק את פעולת המיקסר ולגרד את דפנות הקערה בעזרת המרית .
להעביר את הבצק למשטח מקומח, לשטח אותו במעט ולעטוף בניילון נצמד, לקרר במקרר כשעה
בינתיים מכינים את המלית על ידי ערבוב כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה.
מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ , קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
מניחים את המלית במרכז העיגול ומהדקים את השוליים לקבלת משולש.
מניחים על מגש עם נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה יפה, כ- 30 דקות.

צילום איילת מלכה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר