אוזני המן מבצק לינזר שקדים במלית קרם מקרונים ודובדבני אמרנה

חומרים לבצק לינזר:750 גרם קמח500 גרם חמאה20 גרם אבקת אפיה100 גרם אבקת סוכר2 ביצים60 גרם סוכר וניל100 גרם שקדים טחוניםאופן ההכנה:מערבבים יחד חמאה + סוכר+ סוכר וניל.מוסיפים ביצים ובוחשים.מוסיפים קמח+ אבקת אפיה+ שקדים טחונים.לישה קצרה. לעטוף בניילון ולקרר.חומרים למלית מקרונים ואמרנה:330 גרם קמח שקדים330 גרם אבקת סוכר110 גרם חלבון200 גרם דובדבני אמרנה קצוציםאופן ההכנה:ללוש את קמח השקדים+ אבקת הסוכר + החלבון עד לאיחוד מלא.להוסיף את דובדבני האמרנה.אופן הכנת אוזני המן:לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי.להניח מלית מקרונים באמצע ולסגור משלוש פינות ולהדק.לאפות ב- 180 מעלות כ-15 דקות.לצנן ולפזר אבקת סוכר מעל.ניתן לעטר בשקדים מקורמלים.שף קונדיטור ארז עמוס הוא מנהל מגמת קונדיטוריה במכללת רימונים, השייכת לרשת מלונות רימוניםצילום עמל דכוור

חומרים לבצק לינזר:
750 גרם קמח
500 גרם חמאה
20 גרם אבקת אפיה
100 גרם אבקת סוכר
2 ביצים
60 גרם סוכר וניל
100 גרם שקדים טחונים

אופן ההכנה:
מערבבים יחד חמאה + סוכר+ סוכר וניל.
מוסיפים ביצים ובוחשים.
מוסיפים קמח+ אבקת אפיה+ שקדים טחונים.
לישה קצרה.
לעטוף בניילון ולקרר.

חומרים למלית מקרונים ואמרנה:
330 גרם קמח שקדים
330 גרם אבקת סוכר
110 גרם חלבון
200 גרם דובדבני אמרנה קצוצים

אופן ההכנה:
ללוש את קמח השקדים+ אבקת הסוכר + החלבון עד לאיחוד מלא.
להוסיף את דובדבני האמרנה.

אופן הכנת אוזני המן:

לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי.
להניח מלית מקרונים באמצע ולסגור משלוש פינות ולהדק.
לאפות ב- 180 מעלות כ-15 דקות.
לצנן ולפזר אבקת סוכר מעל.
ניתן לעטר בשקדים מקורמלים.

שף קונדיטור ארז עמוס הוא מנהל מגמת קונדיטוריה במכללת רימונים, השייכת לרשת מלונות רימונים

צילום עמל דכוור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר