חומרים לבצק לינזר:
750 גרם קמח
500 גרם חמאה
20 גרם אבקת אפיה
100 גרם אבקת סוכר
2 ביצים
60 גרם סוכר וניל
100 גרם שקדים טחונים
אופן ההכנה:
מערבבים יחד חמאה + סוכר+ סוכר וניל.
מוסיפים ביצים ובוחשים.
מוסיפים קמח+ אבקת אפיה+ שקדים טחונים.
לישה קצרה.
לעטוף בניילון ולקרר.
חומרים למלית מקרונים ואמרנה:
330 גרם קמח שקדים
330 גרם אבקת סוכר
110 גרם חלבון
200 גרם דובדבני אמרנה קצוצים
אופן ההכנה:
ללוש את קמח השקדים+ אבקת הסוכר + החלבון עד לאיחוד מלא.
להוסיף את דובדבני האמרנה.
אופן הכנת אוזני המן:
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי.
להניח מלית מקרונים באמצע ולסגור משלוש פינות ולהדק.
לאפות ב- 180 מעלות כ-15 דקות.
לצנן ולפזר אבקת סוכר מעל.
ניתן לעטר בשקדים מקורמלים.
שף קונדיטור ארז עמוס הוא מנהל מגמת קונדיטוריה במכללת רימונים, השייכת לרשת מלונות רימונים
צילום עמל דכוור