אומלט טונה עשיר בחלבון

טורפים היטב את הביצים בקערה. מוסיפים לביצים נתחים קצוצים של טונה, פטרוזיליה והבצלים המטוגנים
אין כמו ארוחת בוקר טעימה בריאה ועשירה בחלבון גם בימי חול המועד פסח. מותג הטונה ריו מרה (RIO MARE) מאיטליה מציע מתכון כשר לפסח להכנת אומלט טונה

רכיבים

2 אריזות 160 גרם טונה בשמן זית כמו של ריו מרה (24 גרם חלבון בכל קופסה)

5 ביצים

2 בצלים לבנים או סגולים

חופן פטרוזיליה

עלה דפנה

2 כפות פרמזן מגוררת

ניתן להוסיף: פרוסות פטריות, גבינה בולגרית, זיתים, בצל ירוק קצוץ,

מעט שמן זית (לטיגון האומלט)

מלח, פלפל

אופן ההכנה

קולפים ופורסים דק את הבצלים.

שמים בתבנית טפלון עם עלה הדפנה, מעט שמן זית וקורט מלח ופלפל.

מטגנים מעט על אש בינונית ועם מכסה.

הופכים אותם לעיתים קרובות עד שהופכים שקופים ורכים ללא השחמה.

קוצצים את הפטרוזיליה.

מוציאים את עלה הדפנה מהבצל.

טורפים היטב את הביצים בקערה.

מוסיפים לביצים נתחים קצוצים של טונה, פטרוזיליה והבצלים המטוגנים.

מוסיפים את שאר התוספות שבוחרים על פי הטעם.

מתבלים במלח ופלפל.

מחממים מחבת טפלון בקוטר 24 ס"מ עם מעט שמן זית.

כשהמחבת חמה יוצקים את התערובת המוכנה.

מזיזים אותה מעט בעזרת מזלג כדי שתתבשל בצורה אחידה.

הופכים ומכסים מעט במכסה אם צריך.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר