טוסט טונה עשיר בחלבון

משחימים את הכריכים היטב. דואגים ללחוץ אותם מעט כלפי מטה עד שהגבינה תימס. מסירים מהאש, חוצים לשניים ומגישים
מותג הטונה האיטלקי ריו מרה מציע מתכון לטוסט טונה מזין עשיר בחלבון, קל ומהיר להכנה עבור ילדים ומבוגרים לארוחות בוקר או ערב

רכיבים עבור 4 כריכים

3 אריזות טונה 80 גרם בשמן זית כמו של ריו מרה

8 פרוסות לחם

160 גרם גבינת צ'דר או אמנטל

1 חופן פטרוזיליה קצוצה

1 עגבנייה מוצקה

1/4 בצל אדום חתוך לטבעות

3 כפות מיונז

1 כפית חרדל

30 גרם חמאה

מלח, פלפל

אופן ההכנה

קוצצים את הפטרוזיליה, חותכים את הבצל לטבעות דקות ושמים בקערה.

מוסיפים את נתחי הטונה, המיונז והחרדל.

מערבבים הכול היטב במזלג ומתבלים בקורט מלח ופלפל.

מגרדים לקערה את הגבינות בפומפייה גדולה.

חותכים את העגבנייה לפרוסות דקות מאוד.

מורחים חמאה בצד אחד בלבד של פרוסות הלחם.

מחממים מחבת טפלון גדולה על האש.

צולים ארבע פרוסות לחם על הצד המרוח בחמאה לכיוון התחתית.

מוסיפים עליהן את הגבינות המגורדות.

מוסיפים מתערובת הטונה.

מניחים פרוסות עגבניות ועוד גבינה.

סוגרים עם פרוסות הלחם כשהצד של החמאה נשאר כלפי חוץ.

מניחים את הכריכים בתבנית.

משחימים אותם היטב – תחילה מצד אחד ואחר כך מצד שני.

דואגים ללחוץ אותם מעט כלפי מטה עד שהגבינה תימס.

מסירים מהאש, חוצים לשניים ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר