רכיבים
4 פרוסות אוסובוקו עגל עם עצם-מח במשקל 350-400 גרם כל אחת
חופן אגוזים
חופן צימוקים
3 כפות מיקס פירות יער טריים
100 גרם ערמונים מקולפים
3 שיני שום
1 גזר חתוך גס
1 בצל לבן חתוך גס
½ כוס יין אדום
ענף תימין
ענף רוזמרין
חופן ענפי פטרוזיליה
2 עלי דפנה
2 פלפל אנגלי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
יוצרים זר מהרוזמרין, תימין ופטרוזיליה.
קושרים אותו בחוט שעמיד לבישול ארוך.
ממליחים את הבשר, מטגנים עד להזהבה ומוציאים מהסיר.
באותוהסיר מטגנים גזר, בצל וסלרי עד הזהבה.
מוסיפים יין אדום ומגרדים את תחתית הסיר ממשקעים.
מחזירים את הבשר ומוסיפים את שאר המצרכים.
ממלאים מים עד 3/4 גובה הסיר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים עד שהבשר מתרכך, בערך כשעתיים – 120 דקות.