אוסובוקו עם פירות יער

בראש הרכיבים 4 פרוסות אוסובוקו עגל עם עצם-מח במשקל 350-400 גרם כל אחת. צילום pixabay
רשת נעמן שהשיקה סיר קדירה חדש (30 ס”מ, 6.5 ליטר) המיועד להכנת תבשילים בבישול ארוך ואיטי על הכיריים או בתנור מציעה מתכון לאוסובוקו רב טעמים עם פירות יער שיסייע להפוך את ימי החורף הקרים לחמים וטעימים יותר

רכיבים

4 פרוסות אוסובוקו עגל עם עצם-מח במשקל 350-400 גרם כל אחת

חופן אגוזים

חופן צימוקים

3 כפות מיקס פירות יער טריים

100 גרם ערמונים מקולפים

3 שיני שום

1 גזר חתוך גס

1 בצל לבן חתוך גס

½ כוס יין אדום

ענף תימין

ענף רוזמרין

חופן ענפי פטרוזיליה

2 עלי דפנה

2 פלפל אנגלי

מלח ופלפל לפי הטעם

סיר הקדירה של רשת נעמן מיועד לתבשילים בבישול ארוך ואיטי על הכיריים או בתנור. צילום רשת נעמן

אופן ההכנה

יוצרים זר מהרוזמרין, תימין ופטרוזיליה.

קושרים אותו בחוט שעמיד לבישול ארוך.

ממליחים את הבשר, מטגנים עד להזהבה ומוציאים מהסיר.

באותוהסיר מטגנים גזר, בצל וסלרי עד הזהבה.

מוסיפים יין אדום ומגרדים את תחתית הסיר ממשקעים.

מחזירים את הבשר ומוסיפים את שאר המצרכים.

ממלאים מים עד 3/4 גובה הסיר.

מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

מבשלים עד שהבשר מתרכך, בערך כשעתיים – 120 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר