מצרכים ל-4 מנות
1 חבילה פסטה מסוג פטוצ׳יני (500 גרם)
1 אבוקדו בשל כמו של "אבוקדו גרנות"
1 כף שמן אבוקדו
1/2 חבילת עגבניות שרי (250 גרם)
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה פטוצ׳יני על פי הוראות היצרן.
שוטפים במים קרים ומסננים.
חוצים את האבוקדו לשני חצאים.
מועכים חצי אבוקדו עם כף שמן אבוקדו.
מוסיפים מעט מלח ופלפל.
מערבבים עד קבלת ממרח.
מערבבים בעדינות את ממרח האבוקדו עם הפסטה המבושלת עד שכל הפסטה נעטפת באבוקדו ונצבעת בירוק.
שוטפים היטב את עגבניות השרי וחוצים אותן לשניים.
מוסיפים את העגבניות לפסטה ומערבבים.
ניתן לצלות חלק מהעגבניות בגריל ולגוון בין עגבניות טריות וצלויות להעשרת טעמים.
פורסים את חצי האבוקדו השני לפרוסות דקות ומערבבים עם הפסטה.
מתקנים תיבול ומגישים.