ארטישוק מבושל עם פיטריות

מפשירים את תחתיות הארטישוק, חותכים לרבעים ומכניסים לסיר. שוטפים את הפטריות במים, מסננים ומוסיפים לסיר. צילום סולתם
מתכון קל ופשוט להכנה מטעם יצרנית כלי הבישול והאפייה סולתם. ארטישוק מבושל הוא תוספת חמה וטעימה. הארטישוק משתלב עם כל מנה ואף עומד כמנה צמחונית בפני עצמו

מצרכים ל-10 סועדים

2 חבילות תחתיות ארטישוק קפואות

2 קופסאות שימורי פטריות או פטריות טריות

מלח ופלפל לפי הטעם

½ כפית כורכום

2 פלפלים אדומים יבשים 

כוסברה לקישוט 

צילום סולתם

אופן ההכנה

מפשירים את תחתיות הארטישוק, חותכים לרבעים ומכניסים לסיר.

שוטפים את הפטריות במים, מסננים ומוסיפים לסיר.

מניחים את הפלפלים האדומים בסיר.

מתבלים במלח, פלפל וכורכום.

מוסיפים 2 כוסות מים.

מביאים לרתיחה של 20 דקות עד שהארטישוק מתרכך.

לאחר 20 דקות מבשלים עוד 5 דקות ללא מכסה לצמצום הנוזלים.

מקשטים בכוסברה ומגישים חם לצד אורז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר