מצרכים ל-10 סועדים
2 חבילות תחתיות ארטישוק קפואות
2 קופסאות שימורי פטריות או פטריות טריות
מלח ופלפל לפי הטעם
½ כפית כורכום
2 פלפלים אדומים יבשים
כוסברה לקישוט
אופן ההכנה
מפשירים את תחתיות הארטישוק, חותכים לרבעים ומכניסים לסיר.
שוטפים את הפטריות במים, מסננים ומוסיפים לסיר.
מניחים את הפלפלים האדומים בסיר.
מתבלים במלח, פלפל וכורכום.
מוסיפים 2 כוסות מים.
מביאים לרתיחה של 20 דקות עד שהארטישוק מתרכך.
לאחר 20 דקות מבשלים עוד 5 דקות ללא מכסה לצמצום הנוזלים.
מקשטים בכוסברה ומגישים חם לצד אורז.