בית ספר לבישול – האוסף החדש: 60 מתכונים טעימים שתמיד מצליחים

60 מתכונים טעימים שתמיד מצליחים, מלווים בטיפים של השפים שאול בן אדרת, איילת לטוביץ' ומיקי שמו

בית ספר לבישול – האוסף החדש
60 מתכונים טעימים שתמיד מצליחים
מתכונים והסברים: עידית חייט
עורכת: רוני רבינוביץ, עורכת מדור האוכל ב"לאשה"
צילום: יוסי סליס
סגנון: נטשה חיימוביץ'
איורים: איה נח ונוי פורר
הוצאת ספריית "לאשה" ו"ידיעות ספרים"
מחיר מומלץ: 118 ₪

לאור ההצלחה של ספר הבישול הראשון בשם זה מבית "לאשה", יוצא לאור הספר השני בסדרה: "בית ספר לבישול – האוסף החדש", המבוסס אף הוא על המדור שהתפרסם במגזין "לאשה".

הספר מציע 60 מתכונים שיעזרו לכם להכין אוכל טוב וטעים ממש בקלות. כל מתכון מלווה בהנחיות ברורות, הסברים, צילומים ואיורים שעוקבים בצמוד אחרי שלבי ההכנה – וכך גם בשלנים מתחילים או חסרי ביטחון יכולים להצליח ואפילו ליהנות מהתהליך.

בעזרת הספר אפשר להכין תבשילי עוף ובשר, להכין סלטים משודרגים, להגיש קינוחים קלים וטעימים, וגם חמין, חומוס ופיצה.

את המתכונים וההסברים שכתבה עידית חייט, מלווים טיפים של השפים שאול בן אדרת, איילת לטוביץ' ומיקי שמו, שמגלים סודות מקצועיים שבעזרתם אפשר לגוון, לשדרג, ולשכלל כמעט כל מנה.

אורנה ננר, העורכת הראשית של "לאשה", אומרת: "חשבנו על אנשים שיצאו מבית ההורים לדירה שכורה ראשונה ומעתה יצטרכו לבשל לעצמם, על זוגות צעירים שעברו לגור ביחד, על אנשים שחלמו תמיד לבשל ולא העזו. אמרנו שאנחנו רוצים להקים להם מעל דפי העיתון בית ספר, שיהיה כל כך מוצלח שגם למי שיש ידיים שמאליות ואינו מבדיל בין מחבת לסיר – גם הוא יידע לבשל מצוין. כך נולד המדור האהוב 'בית ספר לבישול', שעתה נמצא גם על מדפי הספרים".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר