חומרים
240 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה מומסת
קורט מלח
225 גרם ביצה
300 גרם סוכר
200 גרם קמח
אופן ההכנה
להמיס את החמאה עד לרתיחה.
להוסיף את השוקולד ולערבב היטב.
לערבב בנפרד את הביצים והסוכר ולצקת אל תוך מסת השוקולד והחמאה.
להוסיף את הקמח ולערבב לאט וטוב עד לקבלת אחידות.
לאחר מכן לצקת את המסה לתוך תבנית, לשכבה אחידה.
לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 12 דקות ולצנן.
לאחר מכן לחתוך לריבועים של 8X8 ס"מ.
חומרים להכנת הקרם
400 גרם שוקולד לבן
קורט מלח
400 גרם שמנת קרה
אופן הכנת הקרם
להמיס את השוקולד הלבן.
להקציף את השמנת ולערבב שליש מהשמנת עם השוקולד הלבן.
להוסיף את יתרת השמנת ולקפל בעדינות.
הגשה
להניח במרכז הצלחת עוגיית בראוניז.
מעליה להזליף מעט מקרם השוקולד.
להניח מעל עוגיית בראוניז נוספת.
להזליף מעט מהשוקולד הלבן.
לסיים בהנחת קוביית בראוניז נוספת.
לפדר במעט אבקת סוכר.