בראוניז שכבות שוקולד וקרם שוקולד לבן

להניח במרכז הצלחת עוגיית בראוניז. מעליה להזליף מעט מקרם השוקולד ולהניח מעל עוגיית בראוניז נוספת שמעליה להזליף מעט מהשוקולד הלבן. צילום קונספטיק
מתכון של רשת קפה ביגה לבראוניז בהם יש משחק לעין ולפה של שכבות השוקולד וקרם שוקולד לבן

חומרים

240 גרם שוקולד מריר

250 גרם חמאה מומסת

קורט מלח

225 גרם ביצה

300 גרם סוכר

200 גרם קמח

אופן ההכנה

להמיס את החמאה עד לרתיחה.

להוסיף את השוקולד ולערבב היטב.

לערבב בנפרד את הביצים והסוכר ולצקת אל תוך מסת השוקולד והחמאה.

להוסיף את הקמח ולערבב לאט וטוב עד לקבלת אחידות.

לאחר מכן לצקת את המסה לתוך תבנית, לשכבה אחידה.

לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 12 דקות ולצנן.

לאחר מכן לחתוך לריבועים של 8X8 ס"מ.

חומרים להכנת הקרם

400 גרם שוקולד לבן

קורט מלח

400 גרם שמנת קרה

אופן הכנת הקרם

להמיס את השוקולד הלבן.

להקציף את השמנת ולערבב שליש מהשמנת עם השוקולד הלבן.

להוסיף את יתרת השמנת ולקפל בעדינות.

הגשה

להניח במרכז הצלחת עוגיית בראוניז.

מעליה להזליף מעט מקרם השוקולד.

להניח מעל עוגיית בראוניז נוספת.

להזליף מעט מהשוקולד הלבן.

לסיים בהנחת קוביית בראוניז נוספת.

לפדר במעט אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר