רכיבים
1 וחצי כוס אגוזי מלך
1 וחצי כוס אגוזי פקאן
16 תמרי מג'הול כמו של MyJool
¼ כוס אבקת קקאו גולמית
3 כפות ניבס קקאו
2 כפיות טחינה
2 כפיות תמצית וניל טהורה
2 כפיות שמן קוקוס כתית מעולה
קורט מלח
אופן ההכנה
חותכים את האגוזים לחתיכות גסות.
מעבירים לקערה ומוסיפים אבקת קקאו, ניבס קקאו, קורט מלח ומערבבים היטב.
מוסיפים את תמרי המג'הול ושאר הרכיבים עד קבלת קרמל תמרים חלק.
מערבבים עם החומרים היבשים עד שנוצר בצק דחוס.
משמנים תבנית או מניחים עליה נייר אפייה.
מפזרים את הבצק ומהדקים היטב.
מכסים ומכניסים למקפיא למספר שעות.
פותחים וחותכים למנות.
המלצת השפית
להשרות את תמרי המג'הול במים חמים למשך 5-10 דקות כדי לקלף אותם בקלות.
ניתן להשאיר עד 5 ימים במקרר וחודשיים במקפיא.
את מוצרי מותג MYJOOL ניתן לרכוש ברשת אלונית מיני סופר וב- AMPM. כלל המתכונים מוצגים באתר המותג החדש