כדורי תמרים מג'הול עם חלבון

את כדורי המג'הול מחזיקים עד חודש במקרר וכחודשיים במקפיא. צילום אנטולי מיכאלו
מתכון של השפית הספרדייה לור סאלאס (Lore Salas) עבור חברת הדקלאים – קואופרטיב מגדלי התמרים הגדול בישראל להשקת מותג התמרים MyJool

מתכון ל-17 כדורים

רכיבים יבשים

30 גרם גרעיני דלעת

30 גרם גרעיני חמנייה

30 גרם קשיו

15 גרם זרעי צ'יה

15 גרם אבקת קקאו

10 גרם ניבס קקאו (פולי קקאו גרוסים)

5 גרם אבקת מאקה

קורט מלח הימלאיה ורוד

רכיבים רטובים

120 גרם תמרי מג'הול כמו של  MyJool  (מגולענים ומקולפים)

30 גרם טחינה

20 גרם סירופ מייפל

1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

מתחילים בהשריית תמרי המג'הול במים חמימים כ-10 דקות.

לאחר מכן מגלענים ומקלפים אותם.

מכניסים את כל הרכיבים היבשים למעבד מזון.

מעבדים עד קבלת מרקם גס.

מוסיפים את תמרי המג'הול (ללא הגלעינים), טחינה, סירופ מייפל ווניל.

מעבדים שוב עד שנוצרת עיסה אחידה.

בעזרת כף יוצקים מנות בגודל זהה של כ-18 גרם ומעצבים מהן כדורים.

מניחים את כדורי החלבון במקרר למשך שעה לפחות להתייצבות (אפשר גם להקפיא).

ניתן לצפות את כדורי המג'הול באבקת קקאו או בשוקולד מריר מומס.

הערה

את כדורי המג'הול מחזיקים עד חודש במקרר וכחודשיים במקפיא.

את מוצרי מותג MYJOOL ניתן לרכוש ברשת אלונית מיני סופר וב-AMPM. כלל המתכונים מוצגים באתר המותג החדש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר