מצרכים ל-6 סועדים
ממרח ציזיקי אבעוני כמו של Green Vie
400 גרם פטריות לבחירה
2 בצלים לבנים
2 עגבניות
1/2 חבילת פטרוזיליה
10 עלי חסה
200 גרם שמן זית
50 גרם חלב סויה
20 גרם חומץ
תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, פפריקה מעושנת, מעט כמון, וצ'ילי למי שאוהב חריף
6 לאפות או פיתות
אופן ההכנה
נחתוך פטריות לחתיכות קטנות.
נשים בקערה פטריות, חומץ, חלב סויה, תבלינים, שמן זית ונערבב טוב.
נשרה במקרר את המרינדה למשך 60 דקות.
נכניס את התערובת לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 10 דקות.
נפתח את התנור ונערבב את תערובת הפטריות.
נשאיר בתנור לעוד 5 דקות.
נחתוך עגבניות, בצל, פטרוזיליה וחסה לחתיכות קטנות.
נמרח בנדיבות ממרח ציזיקי טבעוני על הלאפה -פיתה.
מעליו נוסיף את הירקות הטריים ומעליהם את תערובת הפטריות.
נקפל את הלאפה-פיתה בעדינות ונגיש.