גירוס יווני טבעוני במילוי פטריות

נמרח בנדיבות ממרח ציזיקי טבעוני על הלאפה-פיתה. מעליו נוסיף את הירקות הטריים ומעליהם את תערובת הפטריות. צילום Green Vie
NEOBRAND יבואנית הגבינות הטבעוניות של מותג Green Vie מציעה מתכון קל להכנה של גירוס יווני במילוי פטריות על בסיס הציזיקי הטבעוני של המותג

מצרכים ל-6 סועדים

ממרח ציזיקי אבעוני כמו של Green Vie

400 גרם פטריות לבחירה

2 בצלים לבנים

2 עגבניות

1/2 חבילת פטרוזיליה

10  עלי חסה

200 גרם שמן זית

50 גרם חלב סויה

20 גרם חומץ

תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, פפריקה מעושנת, מעט כמון, וצ'ילי למי שאוהב חריף

6 לאפות או פיתות

צילום Green Vie

אופן ההכנה

נחתוך פטריות לחתיכות קטנות.

נשים בקערה פטריות, חומץ, חלב סויה, תבלינים, שמן זית ונערבב טוב.

נשרה במקרר את המרינדה למשך 60 דקות.

נכניס את התערובת לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 10 דקות.

נפתח את התנור ונערבב את תערובת הפטריות.

נשאיר בתנור לעוד 5 דקות.

נחתוך עגבניות, בצל, פטרוזיליה וחסה לחתיכות קטנות.

נמרח בנדיבות ממרח ציזיקי טבעוני על הלאפה -פיתה.

מעליו נוסיף את הירקות הטריים ומעליהם את תערובת הפטריות.

נקפל את הלאפה-פיתה בעדינות  ונגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר