מצרכים
250 גרם פסטה (כל פסטה שרוצים)
150 מ"ל חמאת קשיו או קדים
100 גרם פטריות פרוסות
6 כפות של פרמז'ן טבעוני כמו של GreenVie מגורד
1/2 כפית פלפל שחור טרי גרוס
1 שן שום קצוצה
2 כפות שמן
1 כפית מלח
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית צ'ילי (למי שאוהב חריף)
1/2 כוס של מי פסטה (אפשר גם מים רותחים רגילים)
אופן הכנת הפסטה
נכין פסטה לפי העדפתנו על פי הוראות היצרן ונוריד מהאש.
אופן הכנת הרוטב
ניקח מחבת גדולה, נוסיף את השמן ונחמם על אש גבוהה.
נוסיף את השום והפטריות ונטגן קלות (2-3 דקות).
נוסיף תבלינים – מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט וצ'ילי (למי שאוהב) ונערבב.
נוסיף את חמאת השקדים או הקשיו.
נבשל עוד 3 דקות.
נוסיף את מי הפסטה או מים רותחים ונביא לרתיחה.
ננמיך לאש נמוכה וניתן לרוטב להתבשל 5 דקות עד למרקם סמיך ואחיד.
סיום הכנת המנה
נוסיף לרוטב את הפסטה המבושלת והחמה.
נערבב במשך 3 דקות ונעביר לקערה.
נוסיף את הפרמז'ן הטבעוני של GreenVie לפי הטעם.