מצרכים
1 תפוח אדמה גדול מגורד
50 גרם גבינה טבעונית כמו Green Vie מוצרלה מגורדת
2 כפות קמח
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אבוקדו (לא חובה)
פטרוזיליה (לא חובה)
אופן ההכנה
בקערה נערבב את תפוח האדמה המגורד יחד עם גבינת המוצרלה הטבעונית, הקמח והתבלינים עד קבלת מרקם אחיד.
"נסחוט" את התערובת לצמצום הנוזלים.
בעזרת 2 כפות ניקח מהתערובת וניצור צורת לביבה עגולה ודחוסה.
ניצק שמן למחבת חמה ונטגן את הלביבות במשך 2 דקות מכל צד עד קבלת מראה קריספי ושחום.
נמעך אבוקדו בשל ונוסיף מלח, פלפל, ולימון לפי הטעם.
נקצוץ מעט פטרוזיליה (לא חובה) .
נניח את ממרח האבוקדו שהכנו על צלחת ומעליו נניח את הלביבות.
נפזר מעל פטרוזיליה.