לביבות תפוחי אדמה עם מוצרלה טבעונית

ניצק שמן למחבת חמה ונטגן את הלביבות במשך 2 דקות מכל צד עד קבלת מראה קריספי ושחום. צילום Green Vie
NEOBRAND יבואנית הגבינות הטבעוניות של מותג Green Vie מציעה מתכון קל להכנה של לביבות תפוחי אדמה עם מוצרלה על בסיס הגבינות הטבעוניות של המותג

מצרכים

1 תפוח אדמה גדול מגורד

50 גרם גבינה טבעונית כמו Green Vie מוצרלה מגורדת

2 כפות קמח

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אבוקדו (לא חובה)

פטרוזיליה (לא חובה)

צילום Green Vie

אופן ההכנה

בקערה נערבב את תפוח האדמה המגורד יחד עם  גבינת המוצרלה הטבעונית, הקמח והתבלינים עד קבלת מרקם אחיד.

"נסחוט" את התערובת לצמצום הנוזלים.

בעזרת 2 כפות ניקח מהתערובת וניצור צורת לביבה עגולה ודחוסה.

ניצק שמן למחבת חמה ונטגן את הלביבות במשך 2 דקות מכל צד עד קבלת מראה קריספי ושחום.

נמעך אבוקדו בשל ונוסיף מלח, פלפל, ולימון לפי הטעם.

נקצוץ מעט פטרוזיליה (לא חובה) .

נניח את ממרח האבוקדו שהכנו על צלחת ומעליו נניח את הלביבות.
נפזר מעל פטרוזיליה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר