גרציא קפה ותוצרת – ביס מהעיר בקיבוץ

בשנה האחרונה הצטרפה אל גרציא קפה גם תותי רפאל, והשותפות שלה ושל מיכל הניבה תפריט בוקר, צהרים וערב חדש, המורכב מחומרי גלם טריים ועונתיים מעסקי בוטיק מקומיים

בלב עמק חפר, בגינה הירוקה של קיבוץ העוגן (כביש 4), שוכן גרציא – קפהותוצרת: מקום (לא כשר) של אוכל באווירה כפרית, וחנות מעדניה לחומרי גלם ומוצרים בעבודת יד לקחת הביתה.

המקום הוקם על ידי מיכל גרציאני, תושבת הקיבוץ, שהנה מסעדנית ותיקה ובשלנית בלב ובנשמה. מיכל הקימה את גרציא קפה ותוצרת כקפה ביסטרו איכותי בוטיקי, המשמש מקום מפגש לארוחות בוקר וצהרים קלילות, עוגות ומאפים, הנאפים במקום בעבודת יד.

בשנה האחרונה הצטרפה אל גרציא קפה גם תותי רפאל, והשותפות שלה ושל מיכל הניבה תפריט בוקר, צהרים וערב חדש, המורכב מחומרי גלם טריים ועונתיים מעסקי בוטיק מקומיים.

בין המנות בתפריט:
בריוש עין בייקון – לחם בריוש מתקתק הנאפה בעבודת יד, עם ארטישוק, גבינתעיזים ומנגולד ועליו מונחות שתי ביצי עין וערמת בייקון צלוי קריספי. מוגש עם עגבניות שרי בצד.
בוקר גרציא – שתי ביצים לפי בחירה (כולל שתי תוספות ללא תוספת תשלום: גבינת פטה/בצל/עשבי תיבול), סלט ירקות, לחם דגנים, גבינות וממרחים, שתיה קלה וחמה.
ריזוטו אורבוריו איטלקי – פטריות וירקות שורש/ ערמונים ודלעת/ ירקות ירוקים וצנוברים.
חמישיית טאפאסים – משתנים בהתאם לעונה ולמצב הרוח.
רביולי גבינות – מוגש בחמאת לימון, לבבות ארטישוק ופרמז'ן.
מוסקה ביתית בקר וטלה – תפוחי אדמה, חצילים , עגבניות שדה וצנוברים. המנה מוגשת עם סלט ירוק וטחינה.
פילה דניס – מוגש עם מג'דרה בורגול ועדשים שחורות/ פירה אפונה ירוקה.

בגרציא ניתן ליהנות במקום ולקנות הביתה מגוון מאפים מלוחים ומתוקים,עוגיות, פחזניות במילוי קרם פטיסייר (אקלרים) עוגות שמרים במגוון מילויים, טארט פירות, עוגת גבינה, עוגת מוס שוקולד, כדורי שוקולד, עוגות בחושות וקינוחים אישיים בצנצנת- כל הקינוחים נאפים במקום בעבודת יד.
יש גם מנות צמחוניות וטבעוניות מגוונות, תפריט עסקי, תפריט לילדים, ותפריט מיוחדים יומי.

גרציא, קיבוץ העוגן
להזמנת מקום מראש 09-8943942

א' – ה': 08:00 עד אחרון הלקוחות (סביב 23:00), שישי: 15:00 – 08:00, שבת – אירועים פרטיים בלבד

צילום יעל האן, סטיילינג מור עזוז דרור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר