דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק

בתום האפייה מוציאים את הדג מהתנור ומפזרים מעל בוטנים, שומשום שחור או לבן ובצל ירוק. צילום אסף לוי
רשת קפה גרג חולקת מתכון מתפריט 2019 החדש שלה שמשלב טעמים: דג הסלמון יחד עם טעמי הפרי והרוטב החריף-מתוק

רכיבים

200 גרם פילה סלמון טרי

50 גרם רוטב צילי מתוק

40 גרם אננס טרי קלוף

בוטנים

שומשום לבן או שחור

בצל ירוק

מלח ופלפל

כפית שמן

אופן ההכנה

מחממים מחבת עם מעט שמן.

מניחים את פילה הסלמון על הצד של העור לטיגון עדין במשך כדקה מכל כיוון.

מתבלים במלח ופלפל.

מעבירים את הדג לתבנית.

קוצצים חצי מכמות האננס ומפזרים על הדג.

מורחים היטב את הדג ברוטב צ'ילי מתוק.

מפזרים מעל את חצי מכמות האננס שנשאר.

אופים את הדג בתנור כ- 7 דקות בחום של 230 מעלות.

בתום האפייה מוציאים ומפזרים מעל בוטנים, שומשום שחור או לבן ובצל ירוק.

הגשה

מוצע להגיש את המנה לצד אורז לבן או ירקות ירוקים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר