דונאטס אפויים עם ציפוי שוקולד

לאחר הקירור הוציאו את הדונאטס מהתבנית. צפו כל יחידה בשוקולד ופזרו מלמעלה פירורי ביסקוויטים לקישוט. צילום טקה סטודיו
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לקינוח שוקולדי שחושב על הגזרה – דונאטס שאינם מטוגנים בשמן כמיטב המסורת אלא דווקא אפויים

רכיבים

רכיבים יבשים

185 גרם קמח חיטה לבן

65 גרם קמח שקדים

150 גרם סוכר קוקוס

2 כפות פירורי עוגיות

1 כף שמרים יבשים

קורט מלח

רכיבים רטובים

180 מ"ל מיץ פירות טבעי

30 גרם שמן קוקוס

4 כפות לפתן תפוחים

לציפוי

80 גרם שוקולד לבן טבעוני

10 גרם שוקולד מריר

1 כף שמן קוקוס

ביסקוויטים מפוררים לקישוט

אופן ההכנה

ערבבו את כל הרכיבים היבשים בקערה גדולה.

בקערה נפרדת ערבבו את כל הרכיבים הרטובים (שמן הקוקוס חייב להיות נוזלי).

אחדו בין הקערות וערבבו היטב.

שמנו היטב תבנית שקעים לדונאטס.

צקו את התערובת לתוך השקעים.

אפו ב-180 מעלות במשך 15 דקות.

הכנת הציפוי והגשה

לאחר האפייה הניחו את הדונאטס בצד להתקררות.

בינתיים המיסו יחד את השוקולדים ושמן הקוקוס בבן-מארי.

לאחר הקירור הוציאו את הדונאטס מהתבנית.

צפו כל יחידה בשוקולד ופזרו מלמעלה פירורי ביסקוויטים לקישוט.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר