וופל שיבולת שועל עם פירות ומטבלים

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לקינוח טעים שמשלב בין וופל פריך לצד פירות רעננים וצבעוניים כשאתם בוחרים את הפירות והמטבלים שאתם אוהבים

מצרכים

160 גר' קמח חיטה

180 גר' קמח שיבולת שועל

340 מ"ל חלב צמחי

65 גר' מרגרינה מומסת

50 גר' סירופ אגבה

7 גר' שמרים לאפייה

3 גר' מלח

2 גר' אבקת וניל

תוספת לוופל

יוגורט טבעוני בטעם טבעי או יוגורט בטעמים

מרמלדת פירות העונה

חמאת בוטנים

פירות העונה, למשל: אפרסקים, דובדבנים ואוכמניות

אופן ההכנה

חממו את החלב הצמחי וערבבו אותו יחד עם הפירות הקרים.

הניחו בצד למשך כ-10 דקות.

הכניסו את הרכיבים היבשים לקערה.

הוסיפו את הרכיבים הנוזליים לחלב עם השמרים.

ערבבו היטב את הרכיבים היבשים עם הנוזליים.

הניחו בצד למשך כשעה, עד שהבצק יכפיל את גודלו.

חממו ושמנו מכשיר עם דפוס אפיפית.

בעזרת כף, צקו חלקים קטנים מהבצק על מנת ליצור וופלים קטנים.

המשיכו עד שתסיימו את הבצק.

הגשה

הגישו לצד הרבה פירות טריים, יוגורט, מרמלדה, חמאת בוטנים וכל מטבל אחר לבחירתכם.

תוכלו להכין וופלים עם שיפודי פירות.

מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר