ויניגרט רימונים ודבש

להוסיף לאט לאט דבש, ½ כוס שמן, רכז רימונים, מלח, פלפל וסוכר ולבדוק את סמיכות הרוטב
רשת חנויות Spices (ספייסז) מציעה מתכון להכנת רוטב מיוחד עבור הסלטים של החג. הרשת מציעה חוויה קולינרית של שילוב טעמים, ריחות וצבעים וכן מגוון מוצרים, חומרי גלם לאפייה ובישול וכלים מקצועיים למטבח הביתי

חומרים

1 כף חרדל דיז'ון

1 כף חרדל גרגרים

2 שיני שום כתושות

3 כפות דבש

מלח ופלפל

1-2 כוסות שמן קנולה

3 כפות רכז רימונים

אופן ההכנה

במעבד מזון לטחון את החרדל והשום.

להוסיף לאט לאט דבש, ½ כוס שמן, רכז רימונים, מלח, פלפל וסוכר.
לבדוק את סמיכות הרוטב.

להוסיף את יתרת השמן לפי הצורך.
לטעום ולתקן טעמים.

את המוצרים להכנת המתכון ניתן להשיג בסניפי spices או באתר

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר