חומרים
1 שוק טלה במשקל 2-2.5 ק"ג
10 סלקים קטנים ללא הקליפה
10 בצלי שאלוט קלופים
1 חבילת ענבים ירוקים
1 חבילת ענבים שחורים
1 צרור תימין
200 מ״ל רכז רימונים
2 ליטר ציר עוף או מים
2 כפות דבש
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מכינים את הרוטב
במחבת גדולה מביאים לרתיחה רכז רימונים, ציר עוף או מים, ודבש.
צולים את הבשר
מברישים את שוק הטלה בשמן זית.
מתבלים במלח ופלפל שחור, ומניחים בתבנית אפייה גדולה.
מוסיפים תימין, בצלי שאלוט, סלקים וענבים בשני צבעים (עם הגבעולים).
יוצקים את הרוטב לתבנית וצולים כ- 90 דקות עד להזהבה.
מגבירים את החום ל- 190 מעלות וצולים 30 דקות נוספות.