שוק טלה בקדירת רכז רימונים ענבים וסלקים

רשת טיב טעם מציעה מתכון שוק טלה לשולחן החג עם שילוב של רימונים, ענבים וסלקים המעניקים מגוון טעמים עשיר

יוצקים את הרוטב לתבנית וצולים כ-90 דקות עד להזהבה. מגבירים את החום ל-190 מעלות וצולים 30 דקות נוספות
יוצקים את הרוטב לתבנית וצולים כ-90 דקות עד להזהבה. מגבירים את החום ל-190 מעלות וצולים 30 דקות נוספות. צילום אפיק גבאי

חומרים

1 שוק טלה במשקל 2-2.5 ק"ג

10 סלקים קטנים ללא הקליפה

10 בצלי שאלוט קלופים

1 חבילת ענבים ירוקים

1 חבילת ענבים שחורים

1 צרור תימין

200 מ״ל רכז רימונים

2 ליטר ציר עוף או מים

2 כפות דבש

מלח ופלפל שחור טחון טרי

1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות.

 מכינים את הרוטב

במחבת גדולה מביאים לרתיחה רכז רימונים, ציר עוף או מים, ודבש.

צולים את הבשר

מברישים את שוק הטלה בשמן זית.

מתבלים במלח ופלפל שחור, ומניחים בתבנית אפייה גדולה.

מוסיפים תימין, בצלי שאלוט, סלקים וענבים בשני צבעים (עם הגבעולים).

יוצקים את הרוטב לתבנית וצולים כ- 90 דקות עד להזהבה.

מגבירים את החום ל- 190 מעלות וצולים 30 דקות נוספות.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה