חזה עוף בעשבי תיבול

חומרים1 יח' חזה עוף נקי משומן ועוררבע כוס שמן סויהמלח ופלפל שחורחופן נענע קצוצה גסחופן כוסברה קצוצה גסחופן שמיר קצוץ1 יח' לימון סחוט1 יח' פלפל שאטה קצוץ2 וחצי כוס שמן זיתאופן ההכנה1. במחבת מחממים שמן לחום בינוני.2. מטגנים את חזה העוף ½ דקה מכל צד.3. בנפרד מערבבים את שאר החומרים (עשבי תיבול קצוצים + שמן זית+ לימון + שאטה, מלח, פלפל).4. מסדרים את החזית בתבנית אפייה ויוצקים את התערובת מעל.5. אופים בתנור כ- 12-15 דקות בחום של 180 מעלות.6. מגישים חם מאוד.

חומרים
1 יח' חזה עוף נקי משומן ועור
רבע כוס שמן סויה
מלח ופלפל שחור
חופן נענע קצוצה גס
חופן כוסברה קצוצה גס
חופן שמיר קצוץ
1 יח' לימון סחוט
1 יח' פלפל שאטה קצוץ
2 וחצי כוס שמן זית

אופן ההכנה
1. במחבת מחממים שמן לחום בינוני.
2. מטגנים את חזה העוף ½ דקה מכל צד.
3. בנפרד מערבבים את שאר החומרים (עשבי תיבול קצוצים + שמן
זית+ לימון + שאטה, מלח, פלפל).
4. מסדרים את החזית בתבנית אפייה ויוצקים את התערובת מעל.
5. אופים בתנור כ- 12-15 דקות בחום של 180 מעלות.
6. מגישים חם מאוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר