מצרכים
3 וחצי כוסות שבבי קוקוס
200 גרם קרם קוקוס כמו של מאסטר שף
3 כפות שומן קוקוס
200 כוס סירופ מייפל
לציפוי
גרם שוקולד מריר קצוץ
2 כפות שמן
אופן ההכנה
במעבד מזון או בקערה מערבבים היטב את שבבי הקוקוס, קרם קוקוס, שמן קוקוס וסירופ מייפל עד קבלת עיסה אחידה ולחה.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים בה את התערובת לגובה 2-3 ס"מ.
מהדקים, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך 150 דקות.
הכנת הציפוי
כמה דקות לפני סוף ההקפאה מכינים ציפוי:
בקערה קטנה ממיסים שוקולד קצוץ במיקרוגל או על באן מארי (סיר אידוי כפול) עד קבלת מרקם חלק.
מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים לקבלת ציפוי מבריק.
מוציאים מהקפאה את התבנית וחותכים למלבנים קטנים.
בעזרת מזלגות טובלים כל מלבן בשוקולד המומס לציפוי אחיד.
מניחים על נייר אפייה ושמים במקרר למשך 20 דקות.