חיתוכיות שוקולד

להניח את הבצק מעל שכבת השוקולד. לחתוך את הבצק לריבועים בגודל בינוני בעזרת גלגלת של פיצה או סכין. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות. צילום עטרה ג'ורנו
הבשלנית עטרה ג'ורנו ('מה בסיר') מציעה מתכון במסגרת הפרויקט המיוחד לרגל ראש השנה של 'חסדי נעמי' במסגרתו התגייסו משפיעני מזון לפעילות גיוס התרומות של חסדי נעמי למען ניצולי שואה, קשישים ומשפחות נזקקות

הבשלנים שהשתתפו בפרויקט התבקשו להכין מתכונים פשוטים וקלים המורכבים מסל המזון שמגיע לנתמכים. עמותת חסדי נעמי מסייעת בסלי מזון ל-140,000 א.נשים ומשפחות ותשמח לכל תמיכה. ניתן לתרום כאן

רכיבים

6 כוסות קמח

1 כוס שמן או 300 גרם מרגרינה

3/4 כוס מים

2 חבילות סוכר וניל

2 חבילות אבקת אפייה

3 כפות אבקת סוכר

1 צנצנת ממרח שוקולד – 250 גרם

צילום עטרה ג'ורנו

אופן ההכנה

בקערת המיקסר בעזרת וו גיטרה – לשים את כל ברכיבים מלבד ממרח השוקולד.

לערבב היטב עד קבלת בצק רך ונעים.

לשים את הבצק 30 דקות במקרר להתייצבות.

לחלק את הבצק ל-2 חלקים – לשכבה העליונה ולשכבה התחתונה.

בעזרת מערוך לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפייה לבצק שטוח.

להניח את החלק התחתון על גבי תבנית.

למרוח בנדיבות ממרח השוקולד על כל שכבת הבצק.

לרדד באותו אופן את הבצק של החלק העליון.

להניח את הבצק מעל שכבת השוקולד.

לחתוך את הבצק לריבועים בגודל בינוני בעזרת גלגלת של פיצה או סכין.

לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר