טילונים ללא תוספת סוכר בהכנה ביתית

ממיסים שוקולד מריר ללא תוספת סוכר עם 2 כפות שמן ומערבבים היטב. טובלים את קצהו של כל טילון בשוקולד המומס. צילום עופר בן יהודה
הקיץ כבר בפתח וחברת כרמית חולקת מתכון להכנה קלה בבית יחד עם הילדים – טילונים קרים ומצננים עם נגיעות שוקולד ללא תוספת סוכר

מצרכים

גביעי גלידה לטילונים

2 טבלאות שוקולד כמו אגו לבן ללא תוספת סוכר

2 טבלאות שוקולד כמו אגו מריר ללא תוספת סוכר

4 כפות סילאן ללא סוכר המתאים לסוכרתיים

1 שמנת מתוקה להקצפה

בנוסף ¼ כוס שמנת להקצפה בנפרד

4 כפות פודינג וניל ללא תוספת סוכר

200 גרם גבינת מסקרפונה

2 כפות שמן קנולה

 אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד הלבן עם 1/4 כוס שמנת להקצפה.

מקציפים שמנת מתוקה קרה מאוד עם פודינג וניל.

לאחר מספר דקות מוסיפים סילאן וגבינת מסקרפונה.

מערבבים עד קבלת מרקם אחיד וחלק.

מקפלים את תערובת השוקולד הלבן המומס אל תוך התערובת הכללית.

מעבירים לשקית זילוף.

ממלאים את גביעי הגלידה ומכניסים להקפאה למשך כשעה.

לקישוט

ממיסים שוקולד מריר ללא תוספת סוכר עם 2 כפות שמן ומערבבים היטב.

טובלים את קצהו של כל טילון בשוקולד המומס.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר