רכיבים
1 חבילה של עוגיות ספוג (Savoiardi) נטולות גלוטן של שייר – Schar
300 ג' פטל
100 ג' סוכר
250 ג' גבינת מסקרפונה
250 ג' גבינת ריקוטה דלת שומן
200 ג' גלידה
1 מקלון וניל
או
סוכר וניל בורבון
100 ג' שבבי שוקולד
אופן ההכנה
להניח שכבה של עוגיות ספוג על מגש אפייה.
להשאיר מעט פטל בצד לצורך קישוט.
לרסק את יתר הפטל ולהניח על גבי עוגיות הספוג.
לערבב את גבינת המסקרפונה, הגבינה הלבנה דלת השומן, הסוכר ומקלון הווניל.
להקציף את הקרם עד שהופך ליציב.
לקפל אל תוך התערובת יחד עם 70 ג' שוקולד קצוץ.
למזוג את הקרם על הפטל.
לקרר במשך 3 שעות או במשך הלילה.
לקשט עם הפטל הנותר ושבבי השוקולד טרם ההגשה.