יין ואלכוהול בחנוכה וחגיגות סוף השנה האזרחית

מרימים כוסית לחנוכה ולשנה אזרחית חדשה
שבוע החנוכה שיסתיים בראש השנה האזרחית, הוא הזדמנות טובה להרמות כוסית ואירועי יין. קיבצנו עבורכם מספר הצעות

 אירועי יין בחנוכה

חנוכה ביקב נטופה
חנוכה ביקב נטופה, צילום יונית

ממתק של חג – חנוכה ביקב נטופה

ביקב נטופה משלבים שוקולד איכותי לצד יין. במסגרת אירועי הקולינריה והיין ביקב, תתקיים ב- 29.12 בחנוכה סדנת יין ושוקולד WINE & CHOCOLATE משולבת עם יינות היקב: פרלינים, טראפלס פורט, משקה יין ושוקולד, מקופלת זברה. מדליקים נרות חנוכה, מנשנשים סופגניות, מכינים שוקולדים איכותיים מיוחדים, שותים יין, אוכלים, צוחקים ונהנים. היקב יארח את שף פטיסייר חנה ששון לערב מתוק. היקב פתוח וחוגג את חג החנוכה בימים א-ה 10:00-16:00, ביום שישי 10:00-14:00.

האירוע בהרשמה מראש. מספר המקומות מוגבל. כ"ט כסלו 29.12.16, בשעה 20:00 , בחדר היין, יקב נטופה, מצפה נטופה, גליל תחתון.

המחיר 200 ₪ למשתתף. להרשמה 04-6786454 או [email protected]

 

חנוכה ביקב דלתון
חנוכה ביקב דלתון, צילום מיכל כהן

חנוכה ביקב דלתון: 25-30 בדצמבר. יין חם, פינות יצירה, הדלקת נרות

במרכז המבקרים של יקב דלתון יחגגו את חג החנוכה בימים 25-30 בדצמבר (א'-ו'). במסגרת החגיגות ייהנו המבוגרים מיין חם, הילדים יוכלו לבלות בפינות יצירה עם סביבונים וחנוכיות, וכולם ישתתפו בהדלקת נרות שתתקיים מדי יום בשעה 10:00. בשעות 10:30, 12:00 ו-14:00 יתקיימו סיורים ביקב, במהלכם יוכלו המבקרים להתרשם מאולם החביות וממכלי התסיסה בליווי מדריך מקצועי. הסיורים יכללו טעימות יין ממגוון יינות היקב. משך הסיור והטעימות כשעה, המחיר 20 ₪ לאדם, והם יתקיימו בתיאום מראש בלבד.

ביום שישי 30.12 מוזמנים המבקרים ליהנות בנוסף מחוויית "חדר משחקים", המתאימה לכל המשפחה, שתכלול: משחקי דמיון ובניה, משחקי חשיבה, אתגר, קואורדינאציה ורגישות (ללא תשלום); וכן מהפעלה צבעונית של מילוי סופגניות וקישוטן במגוון תוספות (בתשלום של 20 ₪). ניתן יהיה לרכוש יינות במחירים מיוחדים.  25-30 בדצמבר: ימי א-ה' 10:00-17:00, יום ו' 10:00-14:00.

יקב דלתון – פארק תעשיה דלתון, מרום הגליל, 04-9527107

יינות יקב פסגות
יינות יקב פסגות

יקב פסגות: טעימות יין חינם במהלך חנוכה

יקב פסגות מזמין להגיע ולבקר ביקב במהלך חנוכה וליהנות מטעימות יין חינם ומבצעים ברכישת יינות. לדוגמא: ארגז ובו 12 בקבוקי יין שמיטה – 7 אדום ב- 400 ₪ (מחיר רגיל לבקבוק 60 ₪).

דבר היקב: 7 אדום הינו יין שמיטה מבציר 2015 שנקרא גם יין חברתי. מאפשר לכל אדם ליהנות מיין איכותי במחיר שווה לכל נפש.זהו יין אופי עם פרי אדום שחור וסגול, מתאים לשתייה בפני עצמו, מלווה קדירות ותבשילי בשר עם טעמים עמוקים. מתאים לעונת החורף.

בנוסף מוזמנים המבקרים במהלך חנוכה לחוויה המשלבת פעילות מגוונת לכל המשפחה. בין התאריכים 25-29.12.2016 יצאו מהיקב סיורים בעקבות המכבים, הכרת סיפור היין מימי קדם ועד היום, מבית הבד הקדום אל היקב החדש, הסבר על תהליך ייצור היין החל משלב נטיעת הכרמים דרך הבציר עד לשלב הייצור באמצעות מיצג, טעימות יין חינם ומחירים מיוחדים. הסיור נמשך כשעה וחצי – כולל צפייה במיצגים במגוון שפות. הסיורים בתשלום ובתיאום מראש בלבד.

יקב פסגות ומרכז המבקרים נחלת בנימין. א'-ה' 09:00-16:00, שבתות וחגים – סגור. כשר. 02-9979333

מבעבעים יין ואלכוהול לחגיגות השנה האזרחית החדשה

מילק אנד האני
מילק אנד האני

סיורי טעימות בשעות האחרונות של 2016 במרכז המבקרים של "מילק אנד האני"

מרכז המבקרים של "מזקקת מילק  אנד האני", מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל, מזמין לבלות את השעות האחרונות של 2016 בדרך שונה ואחרת- סיורי טעימות מיוחדים בעקבות ייצור המשקה המפורסם.

סיורי new year-new make יכללו כניסה לחדר החביות וטעימה הישר מהחבית. זו הפעם הראשונה שמרכז המבקרים מציע לקהל הרחב סיור מורחב, הכולל בנוסף לטעימת 3 תזקיקים שראו אור, גם כניסה לחדר החביות וטעימה של תזקיקים מתיישנים היישר מהחבית; הזדמנות לחוות את ההתיישנות ואת ההשפעה של העץ על טעמי הוויסקי.

בשל מגבלות הכניסה לחדר החביות, מספר משתתפים מוגבל ל-10 בסיור. ב- 31.12.16 יתקיימו  שני סיורים, בשעה 20:00 והשני בשעה 22:00. מחיר למשתתף 120 ש"ח. הרשמה מראש בלבד: 03-6320491, בפייסבוק של המזקקה או באתר האינטרנט

The Milk & Honey Distillery, התחיה 16 תל אביב 03-6320491

 

סדרת Sparkling Buzz
סדרת Sparkling Buzz, צילום איל קרן

יקבי כרמל: סדרת Sparkling Buzz

סדרת יינות מבעבעים, קלילים ונגישים, בעלי אחוז אלכוהול נמוך (5%) .  בשלב ראשון שני יינות מבציר 2016 –  Sparkling Buzz מוסקטו ו- Sparkling Buzz קריניאנו.

דבר היקב: Sparkling Buzz  מוסקטו – יין מבעבע המיוצר מענבי מוסקט, בעל מתיקות עדינה ומאוזנת. Sparkling Buzz קריניאנו – יין מבעבע המיוצר מענבי קריניאן, קל ומרענן, בעל מתיקות עדינה ומאוזנת. המחיר  22-25 ₪ לבקבוק 750 מ"ל.

 

יין מבעבע AMBROSIA
יין מבעבע AMBROSIA

ספיריטים סחר: שני טעמים חדשים ליין מבעבע AMBROSIA

ספיריטים סחר, יבואנית וודקה ואן גוך ומגוון משקאות ומותגי  אלכוהול, מוסיפה שני טעמים חדשים למשקה אמברוזיה: טעם קלאסי, ובטעם אסאי.

דבר היבואן:  AMBROSIA הוא משקה מבעבע קליל ופירותי, העובר סינון בזהב, מה שתורם לטעמו. מכיל 6% אלכוהול ומגיע במגוון טעמים, כולל טעמי אפרסק ופירות יער ושני הטעמים החדשים. המחיר 29 ₪ לבקבוק 750 מ"ל.

 

דיווה קוסמופוליטן מבעבע
דיווה קוסמופוליטן מבעבע, צילום אסף לוי

הסקוטית מבית ישרקו: דיווה קוסמופוליטן מבעבע בטעמים אקזוטיים

לקראת חגיגות השנה האזרחית החדשה מגיעה לישראל סדרת המשקאות הכשרה – דיווה קוסמופוליטן מבעבע בטעמים אקזוטיים –  דיווה ברי, דיווה אפרסק, דיווה מלון.

דבר היבואן: דיווה קוסמופוליטן עשוי מזני ענבים שונים. המשקה המבעבע והפירותי מיוצר בשיטות המבטיחות שילוב טעמים ומיגוז קל ונעים ומסונן דרך חוטי זהב, בתהליך ששמור לכהילים איכותיים. דיווה קוסמופוליטן ברי: בפה טעמי פירות יער שונים. בעל ארומות פרחוניות ופירותיות בצבע רוזה. עם חמיצות ארוכה ומאוזנת. אלכוהול 6%. המחיר 25 ₪, 700 מ"ל.

דיווה קוסמופוליטן מלון:  פיוז'ן טבעי וקליל עם טעמי מלון-דבש בשל. שומר על רעננות בזכות חמיצות טובה ובעל סיומת ארוכה ומאוזנת. אלכוהול 6%. המחיר 25 ₪, 700 מ"ל. דיווה קוסמופוליטן אפרסק: מעט מתקתק בטעמי אפרסק רעננים. מוצע לשתות אותו במקום סיידר. אלכוהול 6%. המחיר 25 ₪, 700 מ"ל.

להשיג בסניפי טיב טעם, בחנויות מקצועיות, ומסעדות וברים נבחרים

 

גוורצטרמינר BLUE NUN
גוורצטרמינר BLUE NUN, צילום איל קרן

שקד: גוורצטרמינר BLUE NUN בבקבוקים כחולים

יבואנית היינות והאלכוהול 'שקד', מציעה לראש השנה האזרחית 2017 מהדורה חגיגית של גוורצטרמינר BLUE NUN בבקבוקים כחולים.

דבר היבואן: יין זני, 100% גוורצטרמינר מכרמים באזור הריין, בגרמניה. ליין ניחוחות אקזוטיים של ליצ'י ופסיפלורה, בשילוב נגיעות הדרים.

המחיר 45 ₪. להשיג ברשת 'דרך היין' ובחנויות היין המובחרות.

 

יינות מבעבעים כשרים לערב תוסס: קאווה IBERICA – יבשה (ברוט) או חצי יבשה (סמי סקו)

דבר היבואן: מקור קאווה IBERICA באזור פנדס שבקטלוניה, והיא מיוצרת בבית הקאווה האיכותי "מסאקס", מראשוני יצרני הקאווה. מיוצרת על פי המסורת של תסיסה שנייה (שיטת שמפיין) והתיישנות של בין שנה וחצי לשנתיים. עשויה מזני ענבי מקבאו, פרלדה ושרל-לו, המאפיינים את הקאוות הספרדיות.

CAVA IBERICA – BRUT – מקבאו 30%, קסרלו 30%, פרלדה 40%. צבע נקי, צהבהב עם גווני זהב. ארומה נקייה עם עוצמה בינונית באף. מאוד פירותי ואלגנטי. מאוזן בחך, מלא טעמים עם איזון בין חומציות למתיקות.

CAVA IBERICA – SEMI SECO – מקבאו, פרלדה וקסרלו (33% כל זן) – צבע צהבהב, זורח עם השתקפות ירוקה ויצירה טובה של בועות היוצרות מעין כתר. ארומה מעודנת וארומטית. פירותית. דגשים מתקתקים. מאוזן מאוד.

המחיר 30  ₪. כשר בהשגחת הרבנות הראשית לישראל וחוג חתם סופר. להשיג ברשתות שיווק נבחרות וחנויות יין. יבואן: טמפו – ברקן סגל

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר