במהלך חודש פברואר יוכלו אורחי מסעדת "כרמלה בנחלה" בתל-אביב, ליהנות מחיבורם של שלושה יינות מבית היוצר של יקב "שאטו גולן" למנות המסעדה.
היינות, אשר נבחרו ע"י השף דניאל זך והיינן אורי חץ, הנם ממיטב התוצרת של היקב ומתווספים לחוויית הארוחה במסעדה.
* סוביניון בלאן 2004
* קברנה פרנק 2003 (טעימה ייחודית ליין זה אשר יוצר בכמות מוגבלת)
* אליעד 2003
היינות מוגשים על טס עץ שעוצב במיוחד ומכיל 3 קראפים בנפח 250מ"ל כל אחד (בסה"כ 750 מ"ל – כמות זהה לבקבוק), כך שבמחיר ממוצע של בקבוק אחד ניתן לחוות טעימה של שלושה מיינות היוקרה של היקב.
שלישיית שאטו גולן בקראפים במחיר של 180 ₪ ולתקופה מוגבלת.
להזמנות: כרמלה בנחלה, טל. 03-5161417