כדורי ירקות פריזיאן ברשת ברזל ברוטב חמוץ מתוק

רכיבים:1 סלק1 קולורביסלסלת עגבניות שרי1 זוקיני ירוק1 זוקיני כתום2 כפות שמן זית1/2 כפית מלחפלפל שחור גסרוטב חמוץ מתוק:3 כפות סויה4 כפות חומץ5 כפות סוכר1/2 כוס מים2 כפות רסק1 כף קורנפלוראופן ההכנה:בעזרת כף פריזיאן מוצאים מתוך הירקות עיגולים כמה שיותר . מומלץ להשתמש בירקות עם הקליפות כדי להרוויח צבעוניות וסיבים.את כל העיגולים מכניסים לסלסלת ברזל (מה שיש בבית ואפשר לשים על מתקן ברביקיו). מוסיפים שמן זית, מלח פלפל , מערבבים ושמים על המתקן.במקביל מכינים את הרוטב חמוץ מתוק:לחמם בסיר את כל הרכיבים למעט הקורנפלור. לערבב את הקורנפלור עם מעט מים בכלי נפרד, ולהוסיף לאט לאט לסיר ולערבב עד שמסמיך.מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה, 09-7453935

רכיבים:
1 סלק
1 קולורבי
סלסלת עגבניות שרי
1 זוקיני ירוק
1 זוקיני כתום
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גס

רוטב חמוץ מתוק:
3 כפות סויה
4 כפות חומץ
5 כפות סוכר
1/2 כוס מים
2 כפות רסק
1 כף קורנפלור

אופן ההכנה:
בעזרת כף פריזיאן מוצאים מתוך הירקות עיגולים כמה שיותר .
מומלץ להשתמש בירקות עם הקליפות כדי להרוויח צבעוניות וסיבים.
את כל העיגולים מכניסים לסלסלת ברזל (מה שיש בבית ואפשר לשים על מתקן ברביקיו).
מוסיפים שמן זית, מלח פלפל , מערבבים ושמים על המתקן.

במקביל מכינים את הרוטב חמוץ מתוק:
לחמם בסיר את כל הרכיבים למעט הקורנפלור.
לערבב את הקורנפלור עם מעט מים בכלי נפרד, ולהוסיף לאט לאט לסיר ולערבב עד שמסמיך.

מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה, 09-7453935

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר