מרכיבים ל-10 כוסות
לקרם
2.5 כוסות קשיו טבעי
2 כוסות חלב קוקוס איכותי
½ כוס חמאת קקאו מומסת
½ כוס מייפל אמיתי
1 כפית תמצית וניל
לציפוי
12 תותים קצוצים לחתיכות קטנות
לקראנץ‘ שקדים
½ כוס מייפל אמיתי
¾ כוס שקדים פרוסים
אופן ההכנה
לקרם
מכניסים הכל לבלנדר וטוחנים ממש ממש טוב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
מעבירים ל-10 כוסות הגשה.
מכניסים לקירור של לפחות 120 דקות.
לקראנץ‘ שקדים
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מערבבים את המייפל והשקדים היטב.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
משטחים עם כף לשכבה דקה ואחידה.
אופים 7 דקות עד שמתקבל צבע ממש זהוב.
מצננים לחלוטין.
בעזרת הידיים שוברים לחתיכות קטנות.
הרכבת המנה
בכל כוס קרם מניחים כף של תותים קצוצים.
מסדרים מעל קראנץ‘ שקדים.