כוסות קרם וניל עם תותים וקראנץ‘ שקדים

בכל כוס קרם מניחים כף של תותים קצוצים ומסדרים מעל קראנץ‘ שקדים. צילום גל סנדלר
גל סנדלר קאראסיק – נטורופתית, מומחית להרזיה ובעלת הבלוג אוכל בריאות ומה שביניהם, מציעה מתכון לקינוח מתוך ספר מתכונים לפסח של ״לקט ישראל״ – ארגון הצלת המזון הגדול בישראל. הספר זמין לקריאה ברשת לרגל חג הפסח 2020 וכולל מתכונים וטיפים לארוחות החג ושאר ימות השנה

מרכיבים ל-10 כוסות

לקרם

2.5 כוסות קשיו טבעי

2 כוסות חלב קוקוס איכותי

½ כוס חמאת קקאו מומסת

½ כוס מייפל אמיתי

1 כפית תמצית וניל

לציפוי

12 תותים קצוצים לחתיכות קטנות

לקראנץ‘ שקדים

½ כוס מייפל אמיתי

¾ כוס שקדים פרוסים

צילום גל סנדלר
צילום גל סנדלר

אופן ההכנה

לקרם

מכניסים הכל לבלנדר וטוחנים ממש ממש טוב עד שמתקבלת בלילה חלקה.

מעבירים ל-10 כוסות הגשה.

מכניסים לקירור של לפחות 120 דקות.

לקראנץ‘ שקדים

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מערבבים את המייפל והשקדים היטב.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.

משטחים עם כף לשכבה דקה ואחידה.

אופים 7 דקות עד שמתקבל צבע ממש זהוב.

מצננים לחלוטין.

בעזרת הידיים שוברים לחתיכות קטנות.

הרכבת המנה

בכל כוס קרם מניחים כף של תותים קצוצים.

מסדרים מעל קראנץ‘ שקדים.

קישור לספר

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר