כריך לחם דגנים עם ממרח פיסטוקים ואגוזים עם חזה עוף בגריל וקיווי מיובש

מצרכים (4 מנות)50 גרם פיסטוקים50 גרם אגוזי מלך2 כפות חמאהלחם דגנים טרי (2 פרוסות למנה)4 חתיכות חזה עוףמעט שמן זיתמעט פלפל שחור גרוסמעט צ'ילי קצוץ100 ג' קיווי מיובשמלח, פלפלאופן ההכנהלטגן את הפיסטוקים והאגוזים כשתי דקות בכף חמאה. להעביר למעבד מזון ולטחון למחית חלקה. להוסיף קמצוץ מלח ופלפל. למשוח את חזה העוף במעט שמן זית, לטגן במחבת כשתי דקות מכל צד, או להניח בגריל משומן למשך זמן זה. למרוח שכבה של ממרח האגוזים על פרוסת הלחם, להניח מעליו את חזה העוף החם ולפזר מעל פלפל שחור גרוס או צ'ילי קצוץ. להניח את הקיווי המיובש להשריה במים חמים במשך דקה ולייבש במגבת. להוסיף לכריך.

מצרכים (4 מנות)
50 גרם פיסטוקים
50 גרם אגוזי מלך
2 כפות חמאה
לחם דגנים טרי (2 פרוסות למנה)
4 חתיכות חזה עוף
מעט שמן זית
מעט פלפל שחור גרוס
מעט צ'ילי קצוץ
100 ג' קיווי מיובש
מלח, פלפל

אופן ההכנה
לטגן את הפיסטוקים והאגוזים כשתי דקות בכף חמאה.

להעביר למעבד מזון ולטחון למחית חלקה. להוסיף קמצוץ מלח ופלפל. למשוח את חזה העוף במעט שמן זית, לטגן במחבת כשתי דקות מכל צד, או להניח בגריל משומן למשך זמן זה.

למרוח שכבה של ממרח האגוזים על פרוסת הלחם, להניח מעליו את חזה העוף החם ולפזר מעל פלפל שחור גרוס או צ'ילי קצוץ.

להניח את הקיווי המיובש להשריה במים חמים במשך דקה ולייבש במגבת. להוסיף לכריך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר