מרכיבים לכמות של 12 לאפות:
375 גרם קמח תפוח אדמה
30 גרם מלח
60 מ"ל שמן סויה
500 מ"ל מים
אופן ההכנה:
לערבב את הקמח עם המלח, תוך כדי ערבוב להוסיף את השמן והמים ולהמשיך לערבב טוב טוב.
לתת לבצק לנוח 5 דקות.
לחלק את הבצק ל 12 כדורים ולאחר מכן לפתוח את הכדורים בקוטר 20 ס"מ ולטגן במחבת טיגון עדין.
צילום מורג ביטן
3 תגובות
למי שחסר מלט בבית שיעשה…יצא משו כזה… 🙁
ראיתי שלא עשיתי לפי הכמויות , יש מצב שזה כן טוב,אולי ננסה שוב מחר בכמות קטנה?…
יש לי פיצולי אישיות. אולי הכנתי, אולי לא… לא יודע