לאפה כשרה לפסח

מרכיבים לכמות של 12 לאפות:375 גרם קמח תפוח אדמה30 גרם מלח60 מ"ל שמן סויה500 מ"ל מיםאופן ההכנה:לערבב את הקמח עם המלח, תוך כדי ערבוב להוסיף את השמן והמים ולהמשיך לערבב טוב טוב.לתת לבצק לנוח 5 דקות.לחלק את הבצק ל 12 כדורים ולאחר מכן לפתוח את הכדורים בקוטר 20 ס"מ ולטגן במחבת טיגון עדין.צילום מורג ביטן

מרכיבים לכמות של 12 לאפות:
375 גרם קמח תפוח אדמה
30 גרם מלח
60 מ"ל שמן סויה
500 מ"ל מים

אופן ההכנה:
לערבב את הקמח עם המלח, תוך כדי ערבוב להוסיף את השמן והמים ולהמשיך לערבב טוב טוב.
לתת לבצק לנוח 5 דקות.
לחלק את הבצק ל 12 כדורים ולאחר מכן לפתוח את הכדורים בקוטר 20 ס"מ ולטגן במחבת טיגון עדין.

צילום מורג ביטן

3 תגובות

    1. ראיתי שלא עשיתי לפי הכמויות , יש מצב שזה כן טוב,אולי ננסה שוב מחר בכמות קטנה?…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר