לבבות ארטישוק במילוי אורז בר שחור ברוטב רוקפור עדין

מצרכים (4 מנות)1/4 ק"ג אורז בר2.5 ליטר מים2 כפות מלח16 תחתיות לבבות ארטישוק3 כוסות שמנת מתוקה150 גרם רוקפורחצי כפית פלפל שחור גרוסאופן ההכנהמביאים את המים לרתיחה. מוסיפים את האורז והמלח ומבשלים על אש נמוכה כ-10 ד' או עד לפתיחת האורז. כשהאורז מוכן, ממלאים את תחתיות הארטישוק באורז ומניחים בתבנית עם השמנת המתוקה, הרוקפור והפלפל. מכניסים לתנור ל-30 דקות על חום בינוני ומגישים.

מצרכים (4 מנות)
1/4 ק"ג אורז בר
2.5 ליטר מים
2 כפות מלח
16 תחתיות לבבות ארטישוק
3 כוסות שמנת מתוקה
150 גרם רוקפור
חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מביאים את המים לרתיחה. מוסיפים את האורז והמלח ומבשלים על אש נמוכה כ-10 ד' או עד לפתיחת האורז. כשהאורז מוכן, ממלאים את תחתיות הארטישוק באורז ומניחים בתבנית עם השמנת המתוקה, הרוקפור והפלפל. מכניסים לתנור ל-30 דקות על חום בינוני ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר