לביבות דלעת

מרכיבים ל-6 אנשים:500 גרם דלעת חתוכהכפית מלח25 גרם חמאהחצי בצל מטוגן2 ביציםשליש כוס קמחחופן פטרוזיליה קצוצה לפי הטעםפלפל שחור ופפריקה חריפה50 גרם גבינה צהובה מגוררתשמן לטיגוןאופן ההכנה:מגררים את הדלעת במגרדת גסה. על מנת להוציא ממנה נוזלים – מפזרים כפית מלח ומשהים חצי שעה.סוחטים את הנוזלים שהצטברו בדלעת.מאדים את הדלעת בסיר עם חמאה על אש בינונית-נמוכה. מצננים.מערבבים את הדלעת עם יתר המרכיבים – בצל, ביצים, קמח, פטרוזיליה, פלפל ופפריקה.מחממים שמן במחבת, ומטגנים לביבות על האש משני צדיהן.ניתן להגיש עם שמנת של פעם.

מרכיבים ל-6 אנשים:
500 גרם דלעת חתוכה
כפית מלח
25 גרם חמאה
חצי בצל מטוגן
2 ביצים
שליש כוס קמח
חופן פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם
פלפל שחור ופפריקה חריפה
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מגררים את הדלעת במגרדת גסה.
על מנת להוציא ממנה נוזלים – מפזרים כפית מלח ומשהים חצי שעה.
סוחטים את הנוזלים שהצטברו בדלעת.
מאדים את הדלעת בסיר עם חמאה על אש בינונית-נמוכה.
מצננים.
מערבבים את הדלעת עם יתר המרכיבים – בצל, ביצים, קמח, פטרוזיליה, פלפל ופפריקה.
מחממים שמן במחבת, ומטגנים לביבות על האש משני צדיהן.
ניתן להגיש עם שמנת של פעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר