מרכיבים ל-6 אנשים:
500 גרם דלעת חתוכה
כפית מלח
25 גרם חמאה
חצי בצל מטוגן
2 ביצים
שליש כוס קמח
חופן פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם
פלפל שחור ופפריקה חריפה
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מגררים את הדלעת במגרדת גסה.
על מנת להוציא ממנה נוזלים – מפזרים כפית מלח ומשהים חצי שעה.
סוחטים את הנוזלים שהצטברו בדלעת.
מאדים את הדלעת בסיר עם חמאה על אש בינונית-נמוכה.
מצננים.
מערבבים את הדלעת עם יתר המרכיבים – בצל, ביצים, קמח, פטרוזיליה, פלפל ופפריקה.
מחממים שמן במחבת, ומטגנים לביבות על האש משני צדיהן.
ניתן להגיש עם שמנת של פעם.