חומרים ל- 13 יחידות:
ירקות מגורדים (קישואים, גזר, תפוחי אדמה)
חופן בזיליקום
60 מ"ל חלבון ביצה טבעי (= 2 חלבונים)
2 כפות קמח או פירורי לחם
תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל שחור גרוס, כורכום
מערבבים את כל החומרים בקערה.
יוצרים צורת לביבות.
מטגנים בשמן רותח, לא עמוק מדי, עד לקבלת גוון זהוב משני הצדדים.
Natural Egg White – חלבון ביצה טבעי, 100% טהור ומפוסטר, בקרטונית נוחה לשימוש, ללא חומרים משמרים, ללא שומן וללא כולסטרול. לחלבון ביצה ערך ביולוגי גבוה ביותר מבין כל החלבונים בזכות הרכב חומצות האמינו שבו, ובנוסף הוא נטול שומן ונטול כולסטרול.
מתאים להכנת לביבות, חביתות, שייקים, פשטידות, עוגות, קצפות, פנקייק, מאפינס, ולכל מתכון המכיל ביצים.
להשיג: עדן טבע מרקט, טבע קסטל, אורגניק מרקט, שופרסל (בסניפי גרין), חנויות טבע, חדרי כושר, ישראל בודי.