סלט עדשים חם

מוסיפים עדשים ואת קוביות הדלעת הצלויות, רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון, חומץ בלסמי ופטרוזיליה
מותג מאסטר שף מציע לימי החורף הקרים מתכון לסלט עדשים חם שיכול לשמש  גם כמנה עיקרית צמחונית או תוספת ליד מנה בשרית

מצרכים

2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות

1/4 כפית מלח

2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת

3 כפות שמן זית לטיגון

1 בצל קצוץ

1 קופסה עדשים ירוקות כמו של מאסטר שף

2 כפות רוטב סויה כמו של מאסטר שף

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

כפית כמון

2 כפות חומץ בלסמי

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

רבע כוס שקדים קלויים

אופן ההכנה

מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות, עד שהן משחימות.

במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ ומערבבים.

מוסיפים עדשים ואת קוביות הדלעת הצלויות, רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון, חומץ בלסמי ופטרוזיליה.

מערבבים ומסירים מהאש.

מגישים עם שקדים קלויים מעל.

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר