מבשלים טבעוני – מתכוני מגזין מנטה לבישול טבעוני בכל עונות השנה

ספר 88 מתכונים טבעוניים של השפיות פיליס גלזר, עינת מזור ורונית פנסו (68 מהם ללא גלוטן), אשר נבדקו תזונתית על ידי התזונאית הירוקה נירה אולנד, ומלווים בצילומים הסטייליסטית נטשה חיימוביץ' והצלם יוסי סליס

מבשלים טבעוני – מתכוני מגזין מנטה לבישול טבעוני בכל עונות השנה
עורכת: מירי דהאן

סטייליסטית: נטשה חיימוביץ'

צלם: יוסי סליס
המחיר 79 ₪
להשיג ב-
http://tinyurl.com/qj29z8a

או בדוכן מגזין מנטה בשוק "מנטה מרקט" במתחם התחנה ת"א וירושלים (בירושלים החל מ- 11/4)
 

מגזין מנטה לבריאות ולאיכות חיים, מציע בספר זה מתכונים עשירים ובריאים משלל ירקות ופירות, קטניות, דגנים ועוד.
בספר 88 מתכונים טבעוניים של השפיות פיליס גלזר, עינת מזור ורונית פנסו (68 מהם ללא גלוטן), אשר נבדקו תזונתית על ידי התזונאית הירוקה נירה אולנד

לנוחות הקוראים מסודרים המתכונים על פי עונות השנה. כך ניתן להכין תאנים צלויות בסתיו, מנות מחממות בחורף, בורגר שעועית שחורה על הפלאנצ'ה ביום העצמאות, אוכל מהיר וקיצי לחופש הגדול, ויש גם מנות בריאות שקל לקחת לעבודה.

עוד בספר פרק המוקדש לארוחת בוקר ומתכונים של שישה שפים נבחרים: יואב בר (יזם Chef to go); מחברת ספרי הבישול איילת הירשמן; שלי לרון (השפית של מסעדת משק ברזילי), מחברת ספרי הבישול שי לי ליפא, אביבית פריאל אביחי (השפית והבעלים של מסעדת אוזריה), והשף אביב משה (MESSA ויאסו).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר