אורז עם עוף אננס וקאשיו פיקנטי

חומרים ל-2 מנות300 גר' אננס טרי ,מקולף ופרוס לקוביות קטנות225 גר' אורז לבן225 גר' חזה עוף 50 גר' בייקון בלי שומן ,פרוס לרצועות דקות75 גר' קשיו1 שן של שום ,מקולפת וקצוצה100 גר' בצל לבן פרוס לקוביות קטנות 20 ס"ס שמן זית20 גר' שאטה קצוצה1 ליטר ציר עוף1 כף מיץ לימוןמלח ,פלפל לפי הטעםאופן הכנהקולים קשיו במחבת על אש נמוכה..חצי מהכמות טוחנים במעבד מזון.בסיר מחממים שמן זית ולטגן קלות את הבצל והשום כ- 3-5 דקות ,לאחר מכן להוסיף קוביות של עוף ולבשל עוד 15דקות בערבוב תמידי.מוסיפים אורז ותוך כדי הערבוב מבשלים 5 דקות. מוסיפים ציר עוף, מיץ לימון, פלפל, שאטה ומלח מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ- 10-12 דקות עד שאורז לא יתרכך.מורידים את הסיר סיר מהאש, ומערבבים את האננס הקשיו שלם והבייקון יחד עם תבשיל האורז.מגישים בקערות מקושטות עם הקשיו השלמים.

חומרים ל-2 מנות
300 גר' אננס טרי ,מקולף ופרוס לקוביות קטנות
225 גר' אורז לבן
225 גר' חזה עוף
50 גר' בייקון בלי שומן ,פרוס לרצועות דקות
75 גר' קשיו
1 שן של שום ,מקולפת וקצוצה
100 גר' בצל לבן פרוס לקוביות קטנות
20 ס"ס שמן זית
20 גר' שאטה קצוצה
1 ליטר ציר עוף
1 כף מיץ לימון
מלח ,פלפל לפי הטעם

אופן הכנה
קולים קשיו במחבת על אש נמוכה..חצי מהכמות טוחנים במעבד מזון.
בסיר מחממים שמן זית ולטגן קלות את הבצל והשום כ- 3-5 דקות ,לאחר מכן להוסיף קוביות של עוף ולבשל עוד 15דקות בערבוב תמידי.

מוסיפים אורז ותוך כדי הערבוב מבשלים 5 דקות. מוסיפים ציר עוף, מיץ לימון, פלפל, שאטה ומלח

מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ- 10-12 דקות עד שאורז לא יתרכך.

מורידים את הסיר סיר מהאש, ומערבבים את האננס הקשיו שלם והבייקון יחד עם תבשיל האורז.

מגישים בקערות מקושטות עם הקשיו השלמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר