מצרכים ל-20 לביבות קטנות ללא גלוטן
ללביבות
250 גרם (1 מכל) גבינת ריקוטה או גבינה לבנה
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
50 גרם (5 כפות) קורנפלור
100 גרם שוקולד חלב
לרוטב שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה
להגשה
אבקת סוכר
אופן ההכנה
בקערה מערבבים יחד גבינה, סוכר, ביצה, וניל, מלח וקורנפלור עד שמתקבלת תערובת אחידה.
קוצצים את השוקולד לפיסות דקות ומוסיפים לבלילה בערבוב.
מחממים שמן במחבת ומטגנים לביבות קטנות עד שהן מזהיבות משני הצדדים.
מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
הכנת רוטב שוקולד
שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
מוסיפים שמנת וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
הגשה
מגישים את הלביבות עם הרוטב החם.