מלח הארץ הציגה את האוממיקס בתערוכת IFT 2018 בשיקגו

השף אידלמן הדגים כיצד אוממיקס יכול להפחית מלח וסוכר, להחליף את ה-MSG ולהעצים את טעם המזון. צילום אמיר מנחם
הפתרון שפותח על ידי מלח הארץ הוכיח כי ניתן להשיג הפחתה של נתרן, סוכר ומונוסודיום גלוטמט ועדיין לשמור על פרופיל הטעם המקורי של הרטבים

חברת מלח הארץ השתתפה בתערוכת IFT – תערוכת המזון הבינלאומית שהתקיימה ב- 15-18 ביולי בשיקגו, בהשתתפות יותר מ- 1,200 חברות מציגות ויותר מ- 20,000 מבקרים מרחבי ארה"ב והעולם. מלח הארץ הציגה בתערוכה את האוממיקס – פיתוח באמצעותו הצליחה לייתר את הצורך במונוסודיום גלוטמט (MSG) ברטבים ובממרחים מוכנים, וכן במוצרי מזון מעובדים נוספים.

מלח הארץ גייסה למשימה את השף אושר אידלמן, שליווה אותה בתערוכה. השף הכין והגיש מנות טריות, עם ובלי אוממיקס. כך יכלו הטועמים לחוות את יתרונו הגדול של האוממיקס, המבוסס על תמציות צמחיות ומלח ים ומאפשר הפחתה ניכרת של נתרן וסוכר במוצרי מזון מוכנים ובמנות המוגשות במסעדות. זאת תוך שימור ושיפור הטעם ותחושת המליחות של המזון. השף אידלמן הדגים כיצד אוממיקס יכול להפחית מלח וסוכר, להחליף את ה-MSG, ולהעצים את טעם המזון. בין המנות אותן הכין והגיש למבקרים בתערוכה: סלטים עם רטבים מיוחדים, תפוחי אדמה עם רוטב ברביקיו, תערובות שונות לתיבול וראפ ירקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר