מצרכים
150 גרם גזר מגורר
70 גרם קמח מצה או פירורי מצה
½ כוס אגוזי מלך
½ כוסות שקדים
4 תמרים
לציפוי
50 גרם שוקולד מריר
1 כפית מלח ים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מאחדים את החומרים בקערה.
משאירים אותם לנוח 10 דקות.
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
ויוצקים לתוכה את תכולת הקערה.
אופים במשך 30 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לה לנוח 10 דקות.
לאחר מנוחה מוציאים את המאפה לקרש חיתוך.
פורסים למלבנים לפי הגודל הרצוי.
ממיסים את השוקולד במיקרוגל.
טובלים את קצות פרוסות המאפה בשוקולד.
מניחים במגש ומפזרים מלח ים.
מקפיאים ל-3 דקות ומגישים.