מסיכת בראוניז לפורים

חומרים:2 חבילות וחצי שוקולד מריר 100 גרם חמאה 20 גרם קקאו 70 גרם קמח קורט מלח 200 גרם סוכר3 ביצים3 מקופלות מפוררות (75 גרם)לקישוט:3 חבילות שוקולד לבן צבעי מאכלמקופלת סוכריות שוקולד חלב או מריראופן ההכנה:להמיס יחד את השוקולד והחמאה. להוסיף לשאר החומרים (חוץ מהמקופלות) ולערבב היטב.לבסוף להוסיף את המקופלות בערבוב האחרון עד לפיזור אחיד.לשטח לתוך תבנית עם נייר אפיה משומן ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות. להוציא כשמכניסים קיסם ויוצא לח. להיזהר לא לייבש את הבראוניז, כי אז זה כבר עוגת שוקולד מקופלת (גם טעימה).לחכות שיתקרר .עיצוב:ממיסים שוקולד לבן ומחלקים לאחר ההמסה ל- 3 קערות. בכל קערה שמים מעט צבע מאכל. שופכים בפראות על הבראוניז הקר ומשחקים עם טקסטורת השוקולד עד לבלגן צבעוני ופורימי.לתת לשוקולד הלבן להתייצב ולחתוך צורה של מסכה.לקשט בסוכריות צבעוניות מסביב.לנצייר עיניים עם שוקולד מומס, ובאותו השוקולד המומס ניתן גם לצייר נוצה על נייר כסף.להכניס ל- 2 דקות למקפיא.להוציא ולהניח על המסכה שלנו.לסיום, לסדר על צלחת או מגש ולשים מקופלת בצד ימין למטה כמקל למסכה.

חומרים:
2 חבילות וחצי שוקולד מריר
100 גרם חמאה
20 גרם קקאו
70 גרם קמח
קורט מלח
200 גרם סוכר
3 ביצים
3 מקופלות מפוררות (75 גרם)

לקישוט:
3 חבילות שוקולד לבן
צבעי מאכל
מקופלת
סוכריות
שוקולד חלב או מריר

אופן ההכנה:
להמיס יחד את השוקולד והחמאה.
להוסיף לשאר החומרים (חוץ מהמקופלות) ולערבב היטב.
לבסוף להוסיף את המקופלות בערבוב האחרון עד לפיזור אחיד.
לשטח לתוך תבנית עם נייר אפיה משומן ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות.
להוציא כשמכניסים קיסם ויוצא לח.
להיזהר לא לייבש את הבראוניז, כי אז זה כבר עוגת שוקולד מקופלת (גם טעימה).
לחכות שיתקרר .

עיצוב:
ממיסים שוקולד לבן ומחלקים לאחר ההמסה ל- 3 קערות.
בכל קערה שמים מעט צבע מאכל.
שופכים בפראות על הבראוניז הקר ומשחקים עם טקסטורת השוקולד עד לבלגן צבעוני ופורימי.
לתת לשוקולד הלבן להתייצב ולחתוך צורה של מסכה.
לקשט בסוכריות צבעוניות מסביב.
לנצייר עיניים עם שוקולד מומס, ובאותו השוקולד המומס ניתן גם לצייר נוצה על נייר כסף.
להכניס ל- 2 דקות למקפיא.
להוציא ולהניח על המסכה שלנו.
לסיום, לסדר על צלחת או מגש ולשים מקופלת בצד ימין למטה כמקל למסכה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר