מעמול אגוזים

חומרים לבצק: 4 כוסות קמח + 1 סולת1 שקית אבקת אפיה1 כפית תמצית וניל350 גר' חמאה1/2 כוס שמן1/2 כוס מים1 כפית מי ורדיםאופן ההכנה: מכניסים את כל החומרים מלבד הנוזלים לקערת המיקסר ומערבבים במהירות איטית במשך 5 דקות.שופכים את הנוזלים וממשיכים ללוש במהירות איטית עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.עוטפים בניילון בתוך הקערה ונותנים לבצק מנוחה של שעה.חומרים למילוי: 2 כוסות אגוזי מלך קצוצים גס1 כפית קינמון1 סוכר וניל1 כף סוכראופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים בקערה אחת.עריכת המעמולים: מחלקים לחלקים קטנים במשקל של 30 גר' ומכדררים לכדורים.יוצרים גומה במרכז וממשיכים לסובב סביב האצבע כך שדפנות הכדור דקות בעובי של 3 מ"מ.ממלאים מהמילוי וסוגרים.עורכים דקורציה בחלק העליון – בעזרת מוקד.אפייה:אופים בחום של 170 מעלות במשך 20 דקות.צילום דן לב

חומרים לבצק:
4 כוסות קמח + 1 סולת
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
350 גר' חמאה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1 כפית מי ורדים

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים מלבד הנוזלים לקערת המיקסר ומערבבים במהירות איטית במשך 5 דקות.
שופכים את הנוזלים וממשיכים ללוש במהירות איטית עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.
עוטפים בניילון בתוך הקערה ונותנים לבצק מנוחה של שעה.

חומרים למילוי:
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים גס
1 כפית קינמון
1 סוכר וניל
1 כף סוכר

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה אחת.

עריכת המעמולים:
מחלקים לחלקים קטנים במשקל של 30 גר' ומכדררים לכדורים.
יוצרים גומה במרכז וממשיכים לסובב סביב האצבע כך שדפנות הכדור דקות בעובי של 3 מ"מ.
ממלאים מהמילוי וסוגרים.
עורכים דקורציה בחלק העליון – בעזרת מוקד.

אפייה:
אופים בחום של 170 מעלות במשך 20 דקות.

צילום דן לב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר