מפגש פסגה של שפים בסדנת טאפסים בניחוח ספרדי עם השף פאיו קרוז

השף קרוז הציג למשתתפים מנות טאפס המספקות פתרון טעים וצבעוני למנות פתיחה ונישנוש באירועים ובמסעדות

השף פאיו קרוז (PEIO CRUZ) הגיע מספרד לשף סנטר –  מרכז ההדרכה הקולינרי של יוניליוור פודסולושיינס בקריית שדה התעופה, על מנת לערוך סדנאות מעשיות בנושא טאפס ספרדי, בהן השתתפו כ-150 שפים וצוותי מטבח של מלונות, מסעדות, רשתות בתי קפה ומזון מהיר, והסעדה מוסדית. שפים מהרשתות הגדולות (פתאל, ישרוטל, דן) הגיעו לאירוע, ואליהם הצטרפו גם שפים של מסעדות, בתי קפה ומזון מהיר, אולמות אירועים וחברות קייטרינג (קבוצות קפה קפה ו- BBB). השף קרוז סיפק השראה קולינרית למשתתפים, והציג בפניהם מנות טאפס שונות המספקות פתרון טעים וצבעוני למנות פתיחה ונישנוש באירועים ובמסעדות.

דורון זילברשטיין מנכ"ל יוניליוור פודסולושיינס ושף פאיו קרוז. צילום אסף הרמל
דורון זילברשטיין מנכ"ל יוניליוור פודסולושיינס ושף פאיו קרוז. צילום אסף הרמל

דורון זילברשטיין, מנכ"ל יוניליוור פודסולושיינס, אומר: שף פאיו קרוז הביא עימו את הניחוח והטעם הספרדי המיוחד למנת הטאפס המתאימה לחך של הסועד הישראלי.  זו רק הסנונית הראשונה, והעובדה שיוניליוור היא חברה בינלאומית, תאפשר לקיים סדנאות נוספות עם שפים מתרבויות ומטבחים שונים מהעולם".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר