רכיבים
שמן זית כתית
½ בצל
½ תפוח אדמה
15 אספרגוסים ירוקים
ציר ירקות ½ ליטר
מלח ופלפל לפי הטעם
100 מ"ל חלב צמחי ללא תוספת סוכר או ממתיק
אופן ההכנה
יוצקים מעט שמן זית בסיר בינוני.
מוסיפים את הבצל ותפוח האדמה חתוך לחתיכות.
מבשלים 5 דקות.
חותכים אספרגוס ל- 3 חלקים ומוסיפים.
בשלים עד שהם הופכים לזהובים.
מוסיפים לסיר את הציר ואת החלב.
מגבירים את האש עד לרתיחה ואז מנמיכים.
מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מבושלים היטב.
אם רואים שאין מספיק נוזלים ניתן להוסיף מעט מים.
טוחנים הכל יחד בבלנדר מוט.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
הגשה
מגישים עם פרוסות דקות של אספרגוס וטיפות שמן זית מעל.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה